Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orao pao orao pao...
"braćo" srbi, eto vam ga i halal vam bilo
Što bi rekao onaj jedan iz NSBiH kad mu je stari od Ibrahimovića došao, "imamo mi takvih u Bosni koliko god hoćeš" 😂
Eto tebi Vasilj što je primio 6 golova u dvije utakmice pada kao pokošen, još onaj Husarićev Pirić umišljena klocina, pa Šehić što ne zna izbaciti loptu itd.
ovo onaj sto je na Grbavici od Zelje 5 komada fasovo ?
Jel to onaj sto hoce da igra za Kosovo 🇽🇰 Republiku ?
Pošao u reprezentaciju srbije, ali se onda nečega sjetio...
Dobro je pa je bivši hh
Neznam ko ga stalno gura u rep. Pa onaj momak iz zrinskog nije nista losiji golman i ova dvoica rezervista u rep. Onda i mladi golman iz zelje da ima odbranu ko veci klubovi mozda bi bio i bolji od svih ovi. Vjerovatno ima tu jos golmana sirom evrope sa BH korjenima. Ovaj kovacevic je prosjek jos dok je branio u Sar. Na kraju krajeva covjek je reko da nece da brani za BH i i zaborvi ga. Sta treba nasilu ga dovesti pa da fursati ko da je Nojer.
Pa idiote, u BiH reprezentaciji je bio od omladinskih selekcija, branio u Sarajevu godinama najbolji golman i kad je strpljivo došao do seniorske reprezentacije nije dobio ni pet minuta. O kakvom golmanu Zrinjskog pričaš? Marić nije lud da bude dio toga lopovskog projekta isto mu je ili bio na spisku ili ne bio
Al fakat gdje je frajer krenuo-:)))
A šta vas briga za Vladana? Nek valjaju Pirić, Šehić i onaj novi što je u dvije utakmice primio 6 golova. Kako ste glupi, otišao iz reprezentacije jer za 4 godine nije dobio ni minute. I njegova je stvar gdje će i kada više nastupati.
Sta ce futavac pogubio sve konce