Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim novinare da se konačno uozbilje i prestanu upotrebljavati nepostojeći izraz Milioneri. Nadimci za ovaj klub su schwarz-gelben ili die borussen. A to milioneri ste pokupili od polupismenih komentatora sa Eurosporta.
Kako rjesit preseravanje u nogometu? Veoma lako, navijaci samo trebaju prestati pratiti taj sport i sve se rusi kao jedna kula od karata.
Ne zanima nas klixe više Neonaci-Liga. Prestanite nas izvještavati. Oni su karikatura sami za sebe.
Tebe ako ne zanima preskoči vijesti o ligi prvaka i generalno o sportu, nađi vijest o kasidama i učenju Kur'ana pa prati. Svi ste vi licemjerni s tim s*anjima o bojkotu lige, Coca-Cole i milion drugih stvari, a prvi koristite židovski i američki internet i time ih finansirate. E glupaci