Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi po nekima sljedeci spisak obuhvatao 35 igraca. Ako Mesa bude zvao jos jednog napadaca zvat ce Djurica.....A upitno je da li ce ikako zvati treceg napadaca (pogotovu kad se uzme u obzir da i Hajrovic moze da igra napadaca i da ce vjerovatno nastojiti da igra sa jednim klasicnim i sa jednimpolu-spicem)......Nama je problem desni bek!!!!!
Vidi Zeke...
sheba mi tiket za 145KM...fuj derpe
Uz duzno postovanje prema Zecu i ono sto je dao za repku,aaali mi buduce napadace moramo traziti u mladjem pogonu !
Očekujem i Zeca opet u reprezentaciji.. Samo da nastavi sa dobrim igrama. Ne može nam napad samo zavisiti od Džeke i Ibiševica..
Pogotovo od ibisevica
Ja gleda na Areni Hajduk - Zadar,majko mila onog amidzinog Maradone ljudi dragi.Pa taj pasa ne zna ddat,ili prekratk ili u aut,najlosiji definitivno u ocajnm Hajduku. Prima loptu na prsa sam u 16 metara lopta se odbi ko od zgradu hahahahahhaha. Mesa ako ga pozove popisam se i na njegovu strucnost,ono je ocaj od igraca.
rodio ga adže hh http://www.***/novost/181778/kako-se-obrukao-tino-susic-promasaj-godine-mladog-zmaja-video
Bazdarevic cezne za ovakvim mladicima,to je buducnost naseg fudbala. Mesa ne zovi ga ne budi lud ko i amidza mu!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja glupson odigram 1 na Beşiktaş...
"Zec je odigrao svih 90 minuta u poraženom timu." u PORAZENOM timu 2:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozda su saznali da nema premija pa je to za njih porazavajuce..
to zekame!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebo ga dan, samo Besiktas cekam, Zec izjednacava na 1:1, kreten sad nasao golove davati.
To i ja hocu da kazem, upisao sam Besiktas i nakon 5 minuta se predomislim pa ih obrisem. Mrtva govna su to sve, a evo igro Sevilla - Atl. Madrid oba daju i nece go da si kru. Sve sto pada padaju kartoni, jos malo pa 10 komada. Neandertalci posrani, ko je tako lako dobio na kladionici napravio je taj i kucu. Serem se na kladionicu a istim govnima i po sebi, al kad sirotinja ima marku pa da je probat dignut koju cvaju.