Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno momku
svaka cast momcino,samo bjezi iz bosne dok mozes
otisao i ovaj na probu al ce se vratit kao i onaj iz SIONA :)) nemaju oni meda nazalost...
JEB O TI CELIK MAT ER
MOGAO SI U CELIK DOCI NA SELENDRU DA IGRAS DA VIDIS KAKO SMO NJIVU UZORALI
S hajrom !
Mogo je komotno doci u redove naseg velikana sa Koseva, inace pobjednika Hasetovog turnira u malom fudbalu, naslo bi se vec virsli za njega a na ljeto bi ga tushnuli u Drugu ligu Irana ili Rusije gdje zavrsavaju nase bordo legende
Sretno Mirza nemoj samo da bude kao i u Dinamu da si malo spremniji od rezervnog golmana ;)
Hatka@ Zbog tebe takvih ova zemlja ide u nazad..Jedinstvo je pokradeno, zemlja u krizi, nogomet vise ni n od nogometa u ovoj zemlji. Prvak ti bude selo sa 4000 stanovnika i 7000 krava i ovaca..Zasto brate si dugo tako cekao, bjezi dok mozes a Jedinstvo nece igrati u Premier ligi dok se ovo stanje ne popravi..Kakve koristi biti prvi, biti u premier ligi,kad sudija odlucuje ishod utakmice..
\"Njegov stricevic\" Kad vec pisete o Krajisnicima....bilo bi fino da bar uvazite krajiski govor, umjesto perzijskog.
E, čuj Zinedin! Da mu nije Zidan otac? :D