Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se igra negdje drugo mozda bi i moglo, ovako nema sanse. Da sudije nisu malo navlacili domacinu Rumuni bi ih dobili u prvoj utakmici
Moze li Island eliminirati Francusku...? Ne moze !
Jedino je pravedno finale Island-Vels.
Jedino je pravedno finale Island-Vels.
Može. A hoće li biti dozvoljeno da eliminiše domaćina Francusku čiji je fudbalski savez bogat novcem i uticajnim ljudima, je sasvim neka druga tema.
Nikog više ne mogu šokirati, barem one koji se razumiju. Ljudi znaju igrati, a još više se bore i igraju kao prava ekipa. Shvatanje fudbala više neće biti isto, barem za one koji umiju i hoće.
Naprijed Islad gazi kolonizatore francuze :):)
Teško će biti protiv francuza ipak igraju kod kuće
Ajmo Vikinzi!