Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenerska institucija, a novinari jedva cekaju neki kiks da ga pljuju. Sto ti je zavist...zavist je bolest.
8-3 nakon osmine
@PITANJE nakon ovog kruga ide novi žrijeb koji nije dirigovan, znači može svako dobiti svakoga.
na koga ide pobjednik United-Real. kako se uopšte križaju pobjednici?
haha cuj ga nema motivacije protiv malih klubova, a proslu sezonu su imali protiv velikih poput osasune, getafea , granada i sl :D, smjesno :D pogubio je on konce i real gubi protiv mancestera :)
mourinho je extra trener ali jedan je tata ser fergie :) man.utd je u boljoj formi i ako im zabio sutra a vjerujem da hoce,prolazedalje..go go man.utd :))
sutra real pobjedjuje realno gledano
The Special Five
....te znam da će napraviti sve da njegova ekipa odigra dvije dobre utakmice i izbaci Real", smatra Portugalac... Ma nemoj? Smatras da ce Ferguson uciniti sve da pobijedi? Pa ti nisi samo special one, ti si jedan od najinteligentnijih izdanaka ljudskog roda...Ti i Mancini i ostali fudbalski genijalci koji daju komentare tipa, we were one goal down, and we had to score, and then I think we scored two, and I think this was good for us and I think we won...ma bravo majstori! PS s tim sto Mourinho doesn't think, he sinks :)
6:3 Mourinho bolji.. A ko je vise para potrosio na transfere? Vise Mourinho za 5 godina, nego Sir ALex za 27! :) Postujem obojicu, ali ipak Ferguson je babo svima! :*
6:3
The special one - Mou. :)
a -16,jel ti hladno papak?
jos mjesec i po dana. toliko ti je ostao.
Nesto slicno torpedovcima, a na kraju kazu sljedeca sezona je nasa..