Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim TV Hayat da ako ste nam vec otjerali genijalca, entertainera, i covjeka uz kojeg smo na Belgija - BiH polupali pola stana od srece, onda vas MOLIM da za utackmije Primere i ostale sportske sadrzaje, ne stavljate one MONSTRUME da komentarisu. To je strasno sta oni rade. Sramota zaista... Nepismeni monstrumi oni..... Gudelji.
Hayat je mahalska televizija, treba doci na BHT ili na FTV gdje se prenose utakmice BH reprezentacije, engleske i njemacke lige.
Slazem se s komentarima da je Hayat dno dna. Nemaju para da plate uposlenima topli obrok vec ih salju na rucak po kojekakvim kuhinjama. Marijan nije izgradio ime i reputaciju sigurno na Hayat TV-u. Sportski novinar kojeg jednino cijenim pored Marijana je Sead Teftedarija koji lezerno prenosi sportske dogadjaje bez imalo srkleta i frustracija. A kad cujem onu dvojcu mamlaza Muhameda i Emira Delica kosa mi se na glavi dize. Oni se tako zbune, kad vide onu kameru i pored toliko godina prakse se ponasaju kao kad djete na ulici zaustavis s kamerom da ga nesto pitas. A Muhamed kad podje s onim obrvama da igra zivot mi se zgadi... Razlog zbog kojeg Marjan odlazi po mom saznanju je urota protiv njega od strane sportskih novinara i citave ekipe koja realizuje takvu vrstu programa. Jer ne mogu da podnesu toliko zanimanje medija i renome koji je gosp. Mijajlovic stekao u odnosu na njih. Izvor: uposlenik u NTV Hayat Marjane uvijek si bio i ostaces legenda, gdje god da odes SIGURNO si dobrodosao
marjane legendo ostani
Marjan je najbolji sportski komentator ali bi sto prije trebao da predje u neku ozbiljniju tv kucu. Hayat je najmahalskija televizija u zemlji i da nije Senada H. i par novinara informativnog programa, Hayat bi definitivno bio samo dno.
Hrvatsko ime Srpsko prezime i bosnjacki uvlacugushki mentalitet. Bit ce od nejga nesto.
a sta je sa Bahom Topalbecirevicem? Gdje su njega otjerali, nema ga ni na mapi?
Ljudi, Marijan Miajlovic - ime. Hayat TV - ime I Marijan i Hayat su svakodnevnim radom i zalaganjem dosli do nekih rezultata, u jednom momentu su se sastavili, pa se sada spekulise da ce se rastaviti. ponovo ce oni odvojeno mukotrpno raditi i svoja imena graditi. A MI? Kada cemo mi od NADIMKA u IME preci?
ma Marjan je, nedvojbeno, car. mislim da su mu dosadili pretjerani angazmani u, nazovimo tv, Hayat, jer su ga toliko mnogo puta prezentirali i reklamirali u svojim emisijama, da je covjeku pozlilo i da je morao otici. eto, sta je.
Nije vrijeme kompetentnih nego nepismenih. Možda nekada bude bolje. Marjane sretno ti bilo gdje god.
svi su zaboravili nezaboravan vece, pobjeda nase repke i cd live iz belgije sa senadom, marjanaom &Co iz hayata... a papaka je vazda bilo i bice...cini mi se najgori su ovi sa pristupom na internet. bravo za marjana i hayat.... ..
od hayata nema hajra nema tu para jer bosnjo bi da mu drugi rade za 300 evrica teftedarija primitivac zalizani svemu tome kumuje
Hayat je televizija na kojoj odlucuju rodbinske veze i to sa teftedarijom nije jedini slucaj za koji sam cuo. Mahala u malom, njihova programska sema se prostire od skenderije do bascarsije. 071 drug, ti si malo u zabludi, cuj nema pojma o sportu...
Eto neka ti imaš veze , čuj nema veze o sportu. Mogu shvatiti da ga ne voliš, ali izjaviti da nema veze o sportu je nevjerovatno. Pročitaj još jednom šta si napisao. Bez konkurenciji najbolji sportski komentator u BiH.
ma on je primitivac da nema većeg!! ko kaze da je on vrhunski sportski komentator, pojma nema o sportu... zbog tog konja i njegovog vristanja u stilu meeesii, meeesiii, meeesiiijaaaa... nisam gledao derbi španske lige duze od 15 minuta, ogadio mi totalno!! sportclub se otarasio deranije u mikrofon.... taman je ne nivou primitivne tv bistrik, rame uz rame sa onim jadom jašarevićem koji veze nema sa F1. fuj marjan, fuj hajat!!