Špekulacije
0

Mijajlović bez kometara o odlasku sa Hayata

Sarajevo-x.com
Nakon što je u javnosti procurila informacija da bi poznati sportski komentator Marjan Mijajlović, koji je prije četiri mjeseca došao na TV Hayat, uskoro mogao napustiti ovu televiziju, on nije htio potvrditi niti demantirati ove navode.

Marjan je za Sarajevo-x.com kazao da će javnost konkretnije informaciji dobiti sredinom jula kada se bude vratio sa godišnjeg odmora.

"Jedino što znam jeste da danas pakujem svoje kofere i sutra sa djevojkom odlazim na godišnji odmor", kazao je Marjan, dodajući kako do njega još nisu došle špekulacije da napušta TV Hayat.

Prelaskom sa Sport kluba i dolaskom u Sarajevo, ovaj fanatični zaljubljenik u fudbal stekao je armiju obožavatelja. Za njega kažu da je pravi majstor svoga posla, te da sa velikim entuzijazmom i znanjem izvještava o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Na Facebooku su osnovane brojne grupe obožavatelja ovog temperamentnog komentarora, a samo jedna grupa broji više od 17 hiljada članova. Fanovi okupljeni na Facebooku tražili su da on prenosi utakmice nogometne reprezentacije BiH, drugi su se okupili oko ideje da je Mijajlović najbolji komentator, da zajedno sa njim idemo na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010., dok treći tvrde da on otkriva novu dimenziju sporta.