Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha citam komentare i smijem se. Pa ljudi moji kakvi ste Vi propali slucajevi? Jedva sastavljate kraj sa krajem, visite na klixu, vrijedjati koga stignete, a zapravo iskaljujete svoje neuspjehe i zalosne zivote. Boli Messija i ostale neka stvar sta vi mislite.
jedi ba govna...
@Salt City TZ Klasican primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boki 13 razvaljuje
super sajonac :D
Isti onaj Savo Perovic sto bio na zvezdama granda. hahahahahahahaha Messi,blessiiii.
Zuto 'seto ne valja a kamo li insan
LJIGAVAC
Čuj Tello :D I zaboravio da je on i sad igrač Barcelone :D
Vidjeli smo plavog majstora na Copa America,nije se vidio.I jos profula penal ko zadnji papak. Ali zato voli mahnuti koji milion od takse sa babom.:)
@anamoon, NE SERI.
Gdje si kvazinavijacu nisam te prepoznao. Ocigledno da nisi gledao copa americu pa mlatis ovakve gluposti. Za tvoju informaciju postoji svijet van klixa pa se malo bolje informisi. Momak pogledao video na klixu kako je promasio penal i misli da je veliki strucnjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja konto rumun
Odvratan je nekako,mali coek a djeluje mi arogantno nekako,smece obicno
Mislim da si pomješao Messija sa onim Portugalskim šupk*m :)
Kakva lakoca, covjek je jednostavno najbolji ikada
prva fora: ... i nastavlja ismijavati protivnike... Jedino ako prica viceve o protivnicima fora druga: jb igraca kojem usporeni snimak koriste dok trci :) Ronaldinjo, del piero, zidan, Ronaldo De Lima, Okoca... e oni su znali sta je to dribling. ovaj usitni i trci jer ga niko ne smije zaustaviti ni bez faula. Odma dobiojes 2 godine uslova od Uefe. Tanak vam ovaj Messi
dal si ti ikad u zivotu pogledao utakmicu, dal si u zivotu sutnuo loptu ?
priznaj da ti je ovo evropsko najdraze prvenstvo do sada. toliko povratnih lopti golmanima. mora da si uzivao? stavio NICK baloteli i konta fudbaler