Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pranje ruku sapunom jedna je od najučinkovitijih i najisplativijih mjera prevencije proljeva, upale pluća, meningitisa, žutice, crijevnih bolesti, dječje paralize, respiratornih infekcija, gripe, šarlaha, gnojne angine, difterije, kao i infekcija uha, oka, usta i kože. Pranje ruku smanjuje 45% slučajeva bolesti praćenih proljevom.
ništa ne smrdi ko loj...
Albanci imaju pravo da budu nezadovoljni, Srbi apsolutno ne. Ali ovo znaci da je Srbija u ogromnim problemima, jedan bod nakon dvije tekme protiv Armenije i Albanije. Pa s tim ne bi ni Pape bio zadovoljan.
Dobro si, bilo bi "otkinuli smo Armencima i Albancima bodove".
je li se 100% zna ko je dron-om upravljao?
Odluka UEFA-e je GENIJALNA. Jednom rijecju JEBITE SE I VI I VASA POLITIKA, BALKANSKA PLEMENA! Samo vi gubite, a, civilizovane nacije dobivaju.
Eto vam sad pa divljajte opet po tribinama.
UEFA samo komplikuje i zakuhava,zar nisu mogli reci fino nema bodova ni jednima ni drugima dok se ne nauce pameti a ovo ko fol 3-0 pa oduzeti bodovo je bilo u kratko nismo sigurni pa ce mo vas kazniti obostrano cirkus.Po mome trebali su ih kazniti po sest bodova ovako Srbija i Albanija opet imaju sanse na EP.UEFA je koruptirana jer je procurila prica iz Srbije kako su dobro prosli jer je bilo rijeci i o eliminaciji sa EP
Koliko bolestan u glavu moraš biti da na utakmici protiv Albanije skandiraš: Ubij Hrvata da Šiptar nema brata.
"FIFA is same as mafia" D.A. Maradona 1988
Jao bagre. Treba uvest pod hitno ulazak na stadione preko licne karte i zabranit bezmozgasima ulazak na stadione.
http://youtu.be/nVYMq5L8PNQ
Utakmicu i fudbalske simpatije na stranu.S Vučićem naši moraju jačati ekonomsko tržište jer to izgleda vuće dublje korjene koje običan čovjek teško može sagledati.
Čekaj zar niste vi skandal uradili. ovo je odluka ne nesto skandalozno.
srbi trebaju onog ivana bogdanova rastrgati da im i treći puta ne uleti na teren dok igra njihova reprezentacija
Slazem se skroz za tobom. Neke lekcije se nikad ne nauce. Zbog par idiota kao sto vidis ispasta cijela nacija i FS.
@SandzaklijaIII, puno puta su u filmovima i sporedne uloge dobijali oskara. Raspored do kraja kvalifikacija koji imaju Srbi ne bi poželili ni Nijemci. Srbija – Danska (14. novembar 2014.) Portugal – Srbija (29. mart 2015.) Danska – Srbija (13. jun 2015.) Srbija – Jermenija (4. septembar 2015.) Albanija – Srbija (8. oktobar 2015.) Srbija – Portugal (11. oktobar 2015.)
Vuci siti - sve ovce na broju.
Revans se igra u Skadru,sjeverna Albanija koja je poznata po krvnim osvetama...Yebat ce im Albanci mater cetnicku... ni putin ih nece spasiti hakmarrje = osvete
A ti bi se radovao da se krv prolije? Svaka ti cast! Bravo za tebe
Srbi treba da istupe iz UEFE i organizuju svoj savez pod hitno Svi idu protiv Srbijea ona čista prava ko žalosna vrba, za početak novi savez SASSZ:
Odluka je pravedna i očekivana. Oba saveza (obje zemlje) su krivi za izazivanje incidenta i njegovo dalje eskaliranje. Albanci su započeli provokacijom sa zastavom Velike Albanije što je direktno miješanje politike i ideologije u sport, što UEFA i FIFA ne dozvoljavaju, a Srbi su nasjeli na provokaciju pa su dodatno raspirili vatru ulaskom navijača na teren, tučom u tunelu sa igračima Albanije i neprimjerenim izjavama nakon utakmice. Tako da je ovdje po meni UEFA odlučila na jedini primjeren način. Kaznivši i jedne i druge jasno je poslala poruku da divljanju, barbarstvu, huliganstvu, nacionalizmu i ksenofobiji nije i ne smije biti mjesto na fudbalskim stadionima i terenima, a politici je poslala poruku da se drži podalje od sportskih događaja.