Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije Matka, neuspjelog povratka Skore, sljedeci na pregovorima za povratak u Torpedo ovim redoslijedom su: Dedic, Smjecanin, Repuh, Ihtijarevic, Suljagic, a neki zagrizeni optimisti cak vjeruju da je moguce i da veliki Saranovic ponovo zaigra sa dresom br. 11. Sve respektabilni mladi talenti, morate priznati.
Matko istok te voli,dobro dosao.
Cdoso matko opet da zabija
A mene ste zaboravili jel PAPCI,ja sam jos u formi nazovite me!!!!!!!!
Matija majstore horde su uz tebe.
Ostao duzan i bogu i narodu u Gradačcu postao kockar NOO1 provjerena informacija :)))))
Al\'pashino voli HORDE ZLA!!!!!!!!!!
Jesi li ti dobar, otvori oči malo, otvori oči da mi MATKO igra, pored toliko naše djece,, imao je svoju priliku tada i neka ostane u historiji idiote... šta treba da nam djeca iz kluba idu...dokle ...Irfan da mi talove vodi...Dino da mi dir..bude kada ne zna legende kluba... da Alen Škoro sa Šmigijem igra... da Hadžiju otjeraju... e pa J E B EM I TEBE I MATKA I SVE U USTA !!! PITAR SARAJEVO CE BITI SVE OSTALO CE PROCI !!!
majmune ograniceni.... zao mi je sto si uopste povezan sa svetim klubom
Matko upo ti glatko
matija matko uletio mu glatko ;)) najjaci ste zivota mi hahahahahahaha
grbavica te pamti....hahahaa sretno
Zabio ga nano zabio ga joj nanice zabio ga Matko Želji joj nano nanice zabio ga Matko Želji joj nano nanice na sred tužne Grbavice joj nano nanice...
Ma kakav gol matka ZUBAN SE NIKAD NEZABORAVLJA
@lažni bolo Još uvijek me tupane ne slušaš! Reci nam hoćemo li se smijati na tvoje komentare? Ostalo sam rekao u prvom komentaru!!!!!!!! Sam podatak da vam je trener golmana prvi golman ekipe govori o tome ko je smiješan i jadan!!!!!!!!!!!!
Ne znam sta je ovo, ali ko god se vraca ponos mu bio igrati sa Sarajevo. Pa sto ste isli? Doduse bez para nece niko igrati. Igrace kad izgubi sve kredite svugdje. Hoce li sad biti para? Malo sutra, pa opet hajmo negdje na 6 ili 12 mjeseci. Ovo nije rjesenje za Sarajevo-Instituciju.
--------------guso colic vasilic bogicevic kvesic ----------nyema svraka --------smajic bekric zeba (C) ------------ adilovic SAMPIONI:1972,1998,2001, 2002,2010,2012 new KUP: 2000,2002,2003,2011,2012 new MA KAZEM JA NISTA POSEBNO!!!!!!