Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Lulic pojma nema fakat,ja neznam sto se taj momak bavi fudbalom. Niti je brz,niti prodoran,niti ima ubacaj,niti sut,nije ni za krila,niti beka....Mani se fudbala Lulicu i daj mjesto mnogo boljim momcima iz PL BIH a ima ih sigurno duplo boljih od tebe.
NJanjajvo drugo
al cuj lulicev lazio pa ovaj lulic neigra ni na semaforu da mjenja rezultat a ne za lazio,bosanski klempo hahah,i ja sam bosanac i volim bosnu al ovakvi me naslovi nerviraju,sta ce lulic jadnicak u laziu nego grijat klupu i puhat u ruke
petkovic je isto nas!!!
svi golovi na 4 fudbal .com
@Lula Osvetit komsiju izbacivanjem Levskog nista sladje. Zato Sparta dere sve,a nismo tako davno igrali,isti sastav kao i protiv nas.
Lazio gazi, Lula ore! :) P.S. Halo zemljace, ZETA! Sva prica staje! :D
Levski - Željezničar 4-0 Željezničar - Levski 0-0 Levski - Sarajevo 1-0 Sarajevo - Levski 3-1
Zeta XD
@apostolakis Od kakvog\"kluba\"ste vi izgubili...Mislim da je definitivno veca ofiraza izgubiti od kluba sa sela,nego izgubiti posteno od kluba koji skoro svake godine igra u evropa ligi.Al dobro,vi pitari ste ionako ne realni tako da sam navikao na vase gluposti i suplje price.
ja od kakvih je levata nk seljo poderan hhhhhhh