Ovo je nogomet kakav želi od Rome
0
Luis Enrique: Pjanić će biti sve bolji
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totti da je najlosiji u Romi on ce opet igrati , zato sto je on ikona Rome !
Totti je kralj,drag mi je sto je jedan od rijetkih koji je zapoceo i ostao u klubu u kojem je poceo karijeru.A Pjanic moze mnogo da nauci od njega npr. kako da pada i da se svadja sa sudijama:))
@p.i.p.o brate smaras sa tim retardiranim komentarima
Ovaj ga brani ko da je Miralem lose igrao. Bio je fenomenalan sinoc!
Nikad od Pjanica dobrog igraca. Dzaba urodjeni talenat, igra samo kad ima loptu u nogama, a defanziva nula. Igrac koji ne pritisce protivnika, ne trci kostantno gore-dole u danasnjem fudbalu nije kompletan, i zbog ovoga nikad nece moci igrati za neki veci klub. Ovo je generalno mana i Ibricica, Misimovica, Dzeke, koji nemaju uopste defanzivnih navika.
Totti je fantastican igrac i daje uvijek sve od sebe i mnogo vise od Pjanica mladjeg 10 godina,ja neznam zasto je Pjanic tako lijen i spod a ima 21 god davno bi on igro u Realu ili Barceloni samo da poboljsa brzinu i fiziku i da se vise zrtvuje ovako ce biti samo obicni igrac....
Sto tolika mrznja prema FKS, konstantno je ispoljavas, sta su ti uradili, u cemu je problem?
Jeste lijen..dzaba je.
Pjanice moze vise, to se zna, to mora pokazat. Sto se tice Tottija, pa covjek u njegovim godinama igra ko car!
Samo mu safet ubleha susic ne moze naci mjesto da briljira i u repki ko ni ostalim igracima, zalosna vrba cak ni golmana ne zna postaviti..
Roma osvaja prvnestvo italije ove godine igraju za cistu desetku samo jos totija da izabce jer ih usporava u napadu, a pjanic igra na novoj poziciji i milsim da ce od njega napravtii idealnog igraca koji ce nam dobro doci u repki na toj poziciji , neka vrsta defanzivni vezni...
Safet Susic - Pape, selektor BiH