Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bordo momci, sve osim poraza cemo prihvatiti kao uspjeh! Nemate sta izgubiti, danas vam je sve ili nista. Zabijte gol kako god. FCS-HZ
Sad cu prvo da iskljucim fiksni telefon BH Telecoma pa u nastavku necu placati pretplatu za FTV, svakako tamo nemam sta pogledat. Ciganska posla. Sramite se. Sve to radite iz ljubavi prema ovoj drzavi i ovom narodu, ne treba ovom napacenom narodu ni da utakmice gleda.
Imam jednu zelju da Sarajevo izbaci ove svinje Rodjeni
Hvala rodjeni, danas igramo za BiH i Mostar!
hahahhaha tipično od vas svaka čast. Hvala na lijepim željama Pozdrav. Dok smo mi igrali ni jedan ni drugi klub nije postojao. Pa eto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeno samo hrabro......
Iako ne volim Sarajevo, volio bih da ove zapadnomostarce stresu jedno 3-0, u duhu trećeg. Za Velež, za Mostar i za Bijeli Brijeg.
hrvatsko finale će biti
biće majorizacija u Vrapćićima ;)
a sta je ovo ob demand i kako da se gleda?
Zrinja pada!
A zasto se za prijenose forsiraju klubovi iz Sa? Zasto nema Celika da biramo gledati? Kao da bhtelecomu novac iz drugih gradova ne vrijedi...
Hajdeeee zabij gol!!!
Igraj Saraj'vo, igraj i pobjedi !
Naprijed plemići ! Pokažite ublehama s koševa kako se igra pravi nogomet.
Šućur Allahu,*** Abdulahu!
Igraj bordo bijeli ole olee !!!
Dajem 4 marke da ne gledam utakmicu :)))
Ovo je po onoj staroj: jedni ne znaju, drugi veze nemaju.