Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači klix opet dezinformacije od prije par mjeseci dijeli, čovjek fino rekao prije 5 dana, uložit će oko 300 miliona u renovaciju Old Trafforda i Carringtona, da se krov popravi i proširi kapacitet, ali da to ne vrijedi ako nemamo ekipu kakvu Bog zapovijeda.
The Telegraph je danas prenio ovu vijest, nije nista definitivno ali velika vjerovatnoca je da ce ga rusiti
"a potpuno nevjerovatno zvuči podatak da Manchester United po utakmici od prihoda zaradi 4,72 miliona eura." Sigurno da nevjerovatno zvuci ovaj podatak da od prihoda zaradi... :)
nevjerovatno