Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
govorilo se i da smo jači od kipra.. a vidi nas sad..
jest, američki špijuni sredili to...
ko su ova trojica sa slike
Minimalna pobjeda nas je cilj. Sve preko toga dodatno ce nas oraspoloziti. Samo hrabro i fokusirano. Drzite paznju svih 90.
Sretno Zorane sretno Momci. Drzite fokus, cuvajte svoje pozicije, tacna lopta i kreci se. Vjerujemo u vas!
Kaze Pape: "Ne pada mi na pamet dati ostavku, ma kakav rezultat bio u Haifi." http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/on-obraz.html Đon obraz.
prodajem hercegovački duhan 20 maraka košulja 300 g
Najgore je to sto nemamo u ekipi samopouzdanje i hemiju.Imamo trenera koji ( bez obzira na jacinu protivnika) ne zna reci..Hajmo se potuci..hajmo ih dobiti...Naprotiv on i Velsu i Kipru dize rejting...Pa sta bi bilo da igramo s Italijom i Francuskom.Tu je Ciro bio majstor..kad kaze"Sine, je....cemo im majku".
A ko ovog Dujkovića ugura da prred kraj karijere proba bar malo bliskog istoka vidjeti.
0:0 najveća šansa, ali izgubit ćemo nažalost.
Necemo valjda opet ostati sa Susicom ako izvuce bod? NSBiH mora reagovati sada ili nikad. Inace nema nista od EP. Veceras neka mu bude receno: Pobjeda ili otkaz.
Jeko starka? :D
Bolji logično ! U svakom smislu,ne samo sportskom ! Valjda ćete pobijedit i dokazat to ! Možete vi to ! Idemo Zmajevi,po pobjedu ! Ale ale ale ale,ale ale ale,igraj Bosno nedaj se,igraj svi smo uz tebe ! ! !
Niste napisali sta su jeli i do kada su spavali.
Vidjećemo večeras ko je bolji... ali za ovoliko vrjeme i ovolike izgubnjene utakmice sve je rečeno...
OMG ovo na prvoj slici je neka RS-HB kombinacija!