Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda odigrala fer utakmicu,igraci sarajeva treba da se ljute na sebe,takvu ligu hocemo a ne da se bodovi stimaju..Ne moze svake godine titula !
pa ja,nije svake godine lockdown hahahahhahazahahha
pa nije svake , prosla je bila korona titula koliko se sjecam ? prekinuto prvenstvo na jedan vrlo smjesan nacin ali eto ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno, nadao sam se da će Sarajevo dobiti utakmicu. Treba biti veliki idiot poput onog igrača Sarajeva da provociraš protivničke igrače što ti nisu pustili utaimicu. Muflon mali....
haloooo ovo je stimaljka borac uzima titulu ba sljedece sezone neko od hrvata
Sloboda...kredibilitet...Standardicaaa.Sarajevo da pocisti gofna iz svojih redova! A ovim levatima koji razmisljaju da je Sloboda trebala sebi nogu slomiti, i napraviti nacionalni tor... jedna rijec KREDIBILITET!
ako su se cule psovke to je onda Bosman345
Kakva liga i to premier haha Ona predratna prije 50 godina Sarajevska zona bila je 3 puta jaca a ni banke nisu primali. Al su ponekad imali caj. Fuujjj
Ciganija iz Sarajeva!
samo ratKa pitarske p....
samo yebat pitarske p....
Naljutili se igraci njanjajeva hahahahahhahahahahaha
ovo mi se ne da ni komentirati....fuj
ovi iz sarajeva su tuzlacima je,,,,i majku komunisticku a tuzlaci sarajlijama majku fasisticku
tOzlanska seljadija došla u glavni grad komplexe liječiti... Njima jedino važno da Sarajevo NE pobjedi....
Slobodi cestitke jer je odigrala posteno, a ove nase pokaznjavati. Trenera otjerati jos veceras. Taj je ovo proljece sabotirao ekipu ne radeci nista.
Tuzla ide prema zapadu...a Sarajevo je već sada podsjeća na neki grad u Afganistanu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laki je malo nervozan 😂😂😂
Fudbal treba ugasiti na jedno pet godina u svijetu, ovo su sve budale i čmarovi.
Sarajevo je puklo kao kokica! Vi ste divovi,najgori ste najgori!!!!!!
Crnogorci su to lepo formulisali kroz čojstvo i junaštvo. Zaista ne znam šta je komplikovanije - podneti poraz ili podneti pobedu. I jedno i drugo traže stil, utemeljenje, obzir, manire i sve ono ostalo čega nema krezava tallibanska SDA gologuzija u bošnjačkom delu Federacije.
Tvoji eroji umiru od korone
Srb je Hristov, raduje se smrti!