Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Pagani, Ducati... dolaze odatle
Talijani su prijatelji Bosne zato sam za njih da osvoje...ne zaboravimo u ratu Parma Sarajevo i pomoc za djecu Sarajeva,ne zaboravimo nakon rata kada niko htio dosli su u Sarajevu da igraju protiv nasih...ne zaboravimo iskreni zagrljaj Roberta Baggio i rahmetli Alije Izetbegovica...eto zato ih volim ,za mene oni nisu zabari nego gospoda !!
E jbg treba samo gledat koliko je ko pomogo Bosni i koliko je voli.. Onda za Real ne bi trebo niko navijat jer je Franciscov klub. Ovo je ba fudbal.
Italijani su mačo i autoritativni, uvijek sam se palila na njih zbog svoje muževnosti.
Ako sad ovo guardiola ne osvoji neće nikad
Realno, Realu ne mogu pera odbiti
mogo bi mu city ovaj put pera odbiti