Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAŽEM SE DA JE IBRIČIĆ DOBAR FUDBALER ALI SVE DOK NE ODE VANI NEĆE NAPREDOVATI.U REPREZENTACIJI NE SMIJE IGRATI NIJEDAN IGRAČ KOJI IGRA U LIGAMA BIVŠE JUGOSLAVIJE.
Strašan je igrač koji igra u jadnoj ustaš.koj ligi!
to brate sa sebilja reci papcima nek dodju na ekskurziju hahahahahahah! Senijad ibričić majstor lopte!
Dodzite nam na ekskurziju dragi nasi zemljaci.OLD TOWN
ibra radi u repki vise nego bilo ko drugi (sim salihovica). trci, bori se, ne staje. to sto ste vi ikompleksirani seher-sarajevo idioti , to je druga prica.
konju jedan,to sto se on ne vidi ne znaci da igra lose,tebi si izgleda fudbaleri samo oni koji zabijaju golove,a jado jedann,jadnii
marshhhh...iskompleskirani stvoru!!! govorimo protiv njega jer se u reprezentaciji ne vidi uopste. sjajno je sto mu ide u Hajduku, ali na tome nazalost sve zavrsava.
Bravo Ibricicu majstore..Dzeko dvostruki strijelac,Spahic igrac mjeseca u Montpellieru,Zec strijelac,Alispahic strijelac,Sehic strijelac...Pa nema nam kraja
a gdje su samo sad ovi sarajevski zhupci koji govore protiv ibrichica ?? samo zato sto covjek nije iz sarajeva, uvijek se pljuje po njemu. a ibra je definitivno najbolji igrac u HNLu. !