Hrvatska nogometna liga
0

Ibričić dvostruki strijelac, Hajduku peta uzastopna pobjeda

Sarajevo-x.com
Senijad Ibričić
Senijad Ibričić
Hajduk je u Zaprešiću uvjerljivom igrom pobijedio domaćina Intera rezultatom 3:0. Strijelci za splitski klub su bili Ivan Strinić u 18. minuti i Senijad Ibričić u 60. i 82. minuti, dok su upravo Ibričićevi pogoci bili odlučujući za petu uzastopnu Hajdukovu pobjedu.

U prvih petnaestak minuta utakmice nije bilo ozbiljnih šansi niti pogodaka u meču između Hajduka i Intera, dok je tek u 18. minuti poveo Hajduk, i to pogotkom Ivana Strinića sa udaljenosti od 15 metara. Još jedna prilika propuštena je desetak minuta kasnije, a prvo poluvrijeme je dočekano sa jednim poenom prednosti za Hajduk.

Splićani su u 60. minuti ponovo povećali vodstvo i to prvim pogotkom Ibričića, koji lako poentirao za 0:2.

Jedini pokušaj Intera da promijeni rezultat desio se u 75.minuti, kada je Bosec krenuo na Hajdukov gol, ali bez uspjeha. Opet je Ibričić sa ruba kaznenog prostora u 82.minuti pogodio ugao golmana Delača, i time Hajduku donio petu uzastopnu pobjedu u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Pred skoro četiri hiljade gledatelja u Zaprešiću, gdje se igrala utakmica, Hajduk je nastupio u sastavu Subašić, Rubil, J. Buljat, M. Jonjić, Strinić, Tomasov, Andrić, Skoko, Anas, Ibričić, Vukušić.