Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni mislili da će Heynckes osvojiti bukvalno sve prošle sezone, pošto su sa Guardiolom potpisali još u decembru prošle godine dok se još ništa nije znalo, pa sada pravdaju svoj potez ovakvim izjavama, a Guardiola trenutno ima najnezahvalniji posao na svijetu, braniti sve što se braniti može, ne kažem da je nemoguće, ali biće mu jako teško..
vrijeme ce pokazati uli.
Tek na proljece cemo gledati pravi bayern, dok se igraci naviknu na novi sistem a imaju i dosta povreda najvaznijih igraca u veznom redu ( martinez,schweini,thiago,götze) tako da ni guardiola ne moze igrati bas ono sto zeli ali treba vremena dok to sve dodje na svoje... naprijed bayern !
Ribery likes this
Ptica koja rano propjeva....
Eh moj Bayern, malo sam vam ga puta zabio, nadam se da ćemo se sresti i ove sezone. Viel Glück!
Financijski ili marketinski ?