Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glabajte ga hejteri..
a gubavluga od ekipe mos mislit carrick,oshea,itd sampioni puu jbmt srecu fakat od 99 u finalu sa bayernom uvjek u zadnji cas naguzove do pobjede,KLOSARI
Ovaj mladic nije talentovan kolko bi se pomislilo kada se vidi kolko je golova dao ove sezone. Nije nesto posebno sto se tice driblanja i uopste neznam da li ima dobar sut zato jer nikad nije opuco na go iz ikakve daljine. Ali on se nenormalno trudi na terenu. Nije ni jedna utakmica sto sam gledo bila da nije dao 110% od sebe. Svi njegovi golovi su dosli od truda. Isto kao vecina Tevezovih golova. Dzeko moze puno od toga da nauci. Istina je da je on puno veci od Hernandeza i Teveza i da trosi vise energije kada trci, ali eno Yaya Toure, igrac koji je samo 4 centimetra nizi ali zato krupniji od Dzeke stvori go trudom protiv Uniteda, sto se nemoze zamislit da bi Dzeko uradio kako je igrao ove sezone. Edin mora da nauci da nekad moras situacije od kojih mozes dat go stvorit od samog rada, na silu ako treba.
20 put ali shalke ce im pokazati
Eno sad na guzove? Koji je od vas gledao utakmicu i bunker Evertone 90 minuta? I opet cuj \"spasio\" United, zaista bih volio vidjeti ekipu da konacno na Old Trafford izadje na teren i pokaze zube, a ne da parkiraju autobus pred 16-erac svaki put. 19-ta titula dolazi mozete nas mrziti ili obozavati...Adios :)
AKO DZEKO bude igrao MC ce da padne na 5 pzociju, jedina sansa za ligu prvaka im je DIAJMANT na klupi
dze.ko je kl.oc u odnosdu na chiku hernandeeza.. sta ti je trener oma je rekao da je dzeko kloc i da ga nece u MU nego da ga treba uvaliti MUC
koji je ovo put da manchester uzima na g.u.z.o.v.e. ?? :D