Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLUMBISKI FOLKLOR svak je kriv kada izgube...svak...sudija najvise...pa onda stadion, tempratura, pisalo mu se a nisu mu dali da ide u VC....islo mu svijetlo u oci...nije se naspavo'...itd
Haj ne kakite, zaslužili ste odlepršati kući kad niste u stanju Englesku dobiti u penalima.
Sumnjicav ne sumnicav drago mi je da ste ispali a ABD i brazil ce za vama. Ovi juzno amerikanci mi bas idu na nerve. Nek vam Evropa pokaze kako se treba igrati fudbal.
Cirkus Columbia
Dobro je za Hrvatsku sto je Kolumbija ispala, jer ako prodju u polufinale, sto nece biti lako, oni im najmanje odgovaraju. S druge strane Englezi me nerviraju jer su opet postali prepotentni, nije ih godinama nigdje bilo i sad su kao opet najbolji. Svedska ce ih svakako srediti.
Vi ste isto kao i Srbija sami krivi sto ste ispali. Imati onakvu ekipu , a i igrati tako grubo i braniti se sve dok niste primili gol, to mi nije nikako jasno. Rasturili su Engleze u produzetcima i bez Jamesa.
Nije imao isti kriterijum, to je tacno. Trebao je najmanje dva kolumbijska igraca da iskljuci.
Sudija je odlično sudio, s obzirom na pritisak i sa jedne i sa druge strane. Penal je bio, svi žuti su opravdani, moglo je i više, čak i koji crveni za Kolumbijce. Minorne greške koje vidjamo u svakoj utakmici. Sve u svemu, nije bilo lako suditi u jednoj od najlošijih utakmica za gledanje. Više je bilo pričanja i plakanja sudiji nego igre.
I ponistio cist go bake kod onog auta. Koji je razlog sto je igru zaustavio, sta igrac nije bio spreman da primi loptu koju mu je ovaj poslao.
@tkog Vraćao Maguire izbacivao drugu loptu iz terena.Nije valjda trebao pustiti da se igra nastavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolumbijski Djikan.
Suti Falcao dobro je da nije bio sa Novog Zelanda ispali bi u grupi odma. Zao mi je Kolumbije ako nista zbog njihovih navijaca.
Samo kolumbijci i srbi kukaju. Kme, kmeeeeeeeeee
Dobro je pa nije "sumLJiv".
Ako si bolji sudija te ne moze ostetiti, bar ne tako lahko na ovom nivou gdje citav svijet gleda, imali su vise srece i prosli
Da bi pobjedio ne smijes izgubiti moj Falkao!:)
Geiger moze biti samo Svabo po porijeklu. A ako je povjegau u Ameriku dobre su sanse da ga je kakav Englez bombardovao ili puskom potjerao