Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osim tebe
bayern sugav da sugaviji nemoze bit,
daboga mu otpala konj ona jruzni odvratni pravi krmak :)))) BAYERN IDE DO KRAJA A DUSANI NEKA CRKNU :))))
Satrace se sami.ko ce dati gol Berbatov???? pa ni Laktasi se toga ne bi bijali. Uostalom koji ce mi klinac.Bolje za Pjanu Bayern lakse ce im biti proci.
U PRAVU SU LJUDI BEZ RUNIJA SU PROSJECNA EKIPA
Manco je Manco, u Engleskoj Bayern nema sta da trazi, nece istu gresku ponoviti kao juce, satrace ih svojim strasnim tempom. Bayern se dosta provlacio, nema vise guzovace.
ničija nije do zore gorila...
Mancester je sam sebe sinoc pobijedio!Cestitke Bavarcima sto su to iskoristili!
U odel man utd-u jedini kvalitetan igrac riberii i roben ce da ih razgule u drugom mecu,jer realno gledano sta god ko govorio o bayernu,ova dva su skuplja od citavog mancestera bez runija...mislim na ofanzivni dio,naravno da su ferd. i vidic isto klasa...