Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto uopće potencirat sina ratnog dezertera koji se nije udostoio da igra za svoju domovinu.B.O.L.I nas K.U.R.A.c i za njim i za njegove razloge.STEVANOVUĆ je nas ,a ti si JAKUPOVICU njihov i to je to.
Sretno Eldine. Znamo da si jedan paksu od covjeka ali si ipak nas.
CUJ OVOG KRETENA, PA .EBO LI TE REJS, NIJE REJS BOG NITI JE NJEGOV POSLANIK. REJS JE OBICNA FUKARA. REJS DODJE I POJEDE SUTLIJU STAVI KOVERTU I IDEMO DALJE. TI SE NA NJEGA KUNES.... TCTCCTC
Eldine samo naprijed...cestitam na uspjehu....ti znas kako se osjecas i ne moras se nikom opravdavati...poz
idi u svicarsku niko te vamo ne zove ne znam sto ga i spominjete ko je on pa da ima ovolkiki clanak
nije nemiri konju nego agresija
majmuni jedni sta pljujete po momku,idioti idiotski.....
siroti ublehaš, i koja dvostruka mjerila. nije on jadnik kriv, on misli da je ovo rekao fino, toplo i patriotski. a tako misle i stotine hiljada naših. ali kada neko od NAŠIH to kaže (bosanac sam, ali sam u srcu hrvat/srbin), eee, to onda nije u dure, i valjalo bi ga istog časa protjerat. koji smo mi...
Odakle vise izvlacite ovakve sportske i ljudske anonimuse?
vec imamo jednog berlincanina, a ovaj bi onda mogao biti bernardinac ili berniz hahaha
u k.rcu svicarac......nek ti svicarci daju pasos i tvojim roditeljima....
Igrao je za nasu mladu reprezentaciju i onda presao u svicarsku mladu, jao kad se sjetim sta sam mu se napsovao tada. Ali realno gledano nismo nista izgubili, bolji je Hasagic od njega a Begovicu nije ni do koljena.
bolje piste o STEVANOVICU, prece je da znamo sto vise o nasim reprenzetativcima a ne o nekim strancima, tj, svicarcima.. ha ja ;)
halllo levati sta imate protiv covjeka sve i da hoce ne moze braniti za BiH covjek je jednostavno rekao ono sta misli isto kao i milion drugih Bosanaca koji se tako osjecaju.Mi se olako odricemo svojih igraca a onda nam je neko drugi kriv sto je to tako.Sta je falilo nekom selektoru da ga pozove na jednu utakmicu i tako se osigura da bude nas u buducnosti,realno osim Asmira Begovica mi nemamo niti jednog golmana koji je klasa i koji moze prsmrditi klubovima u kojima je ovaj momak branio,ma nemoze ni na probu da ode a kamoli ugovor da potpise.Nekje nama Avdukic klasa koji se ni na silu nemoze u Iran prodati jadana li nam majka da se Begovic povrijedi nece nas biti ni u pakashu.
MIROSLAV STEVANOVIC JE NAS, NEMANJA BILBIJA JE NAS!!! Ti kepecu, nisi nas, htio si biti onda kad te selektor od Svice nije pozvao... Nek si ti ziv i zdrav, ali bjezi od nas sto dalje... Miroslav
\"Jakupović ima dvogodišnji ugovor i započeo je novi život u Engleskoj, petoj četvrtoj zemlji u posljednjih pet godina.\" Sta ba?
Vise volim Stevanovica, nego tebe taman da si rejsov