Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DABOGDA SE BIH KAO I HRVATSKA PLASIRALA NA SVJETSKO PRVENSTVO U BRAZIL.IZ HERCEGOVINE SAM PA ME MALO SMETA KAD NETKO KAŽE POBIJEDILA BOSNA,MA I KAD IZGUBI I KAŽU IZGUBILA BOSNA SMETA MI.I KAD GUBI I KADA POBJEĐUJE MOJA DRŽAVA JE BOSNA I HERCEGOVINA.POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE IZ Š.BRIJEGA.
Ni ja da je jedan igrac Grcima dao 2 gola. :D
Dzeko, Njemacka im je zabila 4 na evropskom, ali ipak svaka cast i dalje tako pa se vidimo u Brazilu
Bravo bih
Miske kralj!
Njemacka dala 4 , al zato primila 2 ...
Da je igrao Pjanic i da smo stvarno htjeli da ih razbijemo, zabili bi im jos par komada ali dobro je i ovako. Sacuvajte nesto i za ostale ekipe :P
svabi 4 komada moj edine,slabo ti pamcenje .... aferim za utakmicu !
kako igramo,Grci su dobro i prosli..:))
Džeko svaka Vam čast, vala se ni ja ne sjećam...
Za Srbe i srpski narod nema nade već 500 godina, otkad su primili turske gene , zapravo otkad su postali pravoslavni Turci.
Sjajna igra nasih. POnosan sam u svakom pogledu. Cestitke i Hrvatima. Odlicna utamica. Ipak, zelim da uputim poruku za golobradu i neotesanu mladinu bosansku: Nije nase da likujemo i omalovazavamo. Nije nase da sportski uspjeh trljamo u nos komsijama. A najgore od svega je glorificirat uspjeh "katolicanstva i islama" nad pravoslavljem, pogotovo sto su nasi Zvjezdan, kao i Ognjen a kao i Steva - pravoslavci. Budite pametni ljudi i slavimo svoju pobjedu DOSTOJANSTVENO! Poz svima
Zar nije Turska dala 4 prije par godina?
moj spaha moj sahu zakletvo moja ja bi tacno pomislio da si sa bistrika ilii vratnika ko alija dzerzelez narodni junak ma puno si ti vise i jace od toga a dzekson i ostali mojne se ljutiti al spaha je nas gorstak nebeski
Dzeko dijamantu, Zmaju, voli te cijela Bosna i Hercegovina, a i sire. Vole te tvoji Mahalasi, svaka ti cast za ona 2 pogotka, nadam se isto toliko u Latviji sljedeci mec. Konacno smo se rijesili Grka, nema ih vise, sad moramo nastaviti u ovom ritmu. Jos jednom iskrene cestitke Reprezentaciji Bosne i Hercegovine, cestitke najiskrenije naravno Hrvatskoj na povijesnoj pobjedi nad Srbijom, mozda i najvazniji mec Hrvatske poslije onih 3:0 protiv Njemacke na SP-u 1998. Cestike nasoj braci u Turskoj protiv Andore 0:2 kao i prijateljskoj Albaniji koja je pobijedila Norvesku u gostima 1:2. Cestitke i Crnoj Gori svakako. Bosna i Hercegovina i Hrvatska sigurno idu u Brazil.
Sta reci nego da pozdrav velikog Dijamanta Dzeka ! Bravo za Bosnu ,iako sam Srbin . Svaka cast na odnosu koji imate prema dresu koji nosite.
sreca pa ga miske 2x loptom u glavu pogodio