Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je biti profesionalac, a drugo covjek. Samir je upisan u listu “gnjida” i kao takav ce do kraja zivota hodati u rodjenom gradu.
HAHAHAHAAHAHHA aaajj jeste zigani pravi pitari
Veoma glup potez Samira, vec je poznato da se snalazi pod pritiskom, a ovdje ce mu svaki potez na noz docekati, i svaki pogresan pas sasut sve redom i pogubit ce potpuno.
Matej i tebe nabijem ma dršku od metle
Zabio sebi ....ko sebi. Nije imao gdje pa da pojača Želju za ligu prvaka.
E dokle su kone dosle, kupe nas otpad...
Bučan i Pelak su bili korektni
PUCAJU ČIRAVI NJANJAMA SA LAVORA. LOOOOOOOoooooooLLLLLLL...SAMIR JE ODUVIJEK ZNAO KOJI KLUB JE NAJVEĆI. CRKNITE HAHAHAHHAHAHAHA
KAKVO JE VRIJEME U MEDJUGORJU ??
Sretno💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
gledaj ga podbuho od alkohola , al moze odigrat 20 min
Svaki igrac kojeg su strucnjaci s tribina Koseva pljuvali procvjetao je nakon odlaska. 90% golova koje primimo zabiju nam bivsi igraci kojim postane najveci motiv usutkati pljuvace. Bilbiji Tamara (sestra) stucala 24/7 koliko su je spominjali pacenici s istoka pa postade jedan od najboljih igraca lige svih vremena. Radovac ni prvi ni zadnji, takvih ce biti more, jedan je Alen Skoro.
KO JE JOS OSIM BILBIJE POSTAO NEKO I NESTO A DA JE PLJUVAN ?
al pjene pogančeri šta je ovo
Vrati ODMAH nagradu Ismir Pintol,Automatski.
Pa dobar je igrač za Pl
Moj Samire, kasno si se uozbiljio. Mladost, ludost u tome je poanta,,,,,
Čovjek je trebao u Zenit preći, malo bilo 1m i sj....še covjeku karijeru...I šta sad ? Nemoj u Želju a mi smo te svakako otpisali davno 🤷 wtf... U Veležu je bio drama dobar... Samire sretno 👍
Pitari otjerali svoje dijete, uzeli mu “nagradu” koju je zasluzio, i sad prozivaju covjeka…