Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Too Sejooo majstore! Cujem neki dan ga neko spominje u negativnom kontekstu .. ajmo hejteri, opletite sada !!
Salihovic vs Herta :D jel iko osim tebe igra zmaju? :D
Sad seju vratit na njegovu poziciju u rep. posto imamo sad Kolasinca.
Pa ne može Sejo nadavati, koliko ovi mogu primiti . Bravo Salihovicu, falile su tvoje golcine .
sejo azdaja
Joj ma svi su nam igrači u formi, ima da gori u Brazilu
To Sejo majstore! Zabijaj bolan vise golova, ne samo ove zicere, penale i slobodnjake lol. Sejo bi mogao biti mrak igrac. Covjek trci, gura, trudi se, zabija slobodne kao i penale, skoro. Samo malo vise gledat okolo, ne napamet ubacivat loptu u 16 (stvarno nema smisla to radit, kad zabijas ovako iz slobodnih). I eto ti Riberija, isti ucinak. Bravo Sejo, godra mi je pravo da si dva zabio!
bosanska masina
Sejo mi te volimo !
Ovaj čovjek zaslužuje mnogo bolji klub. Nadam se da će u januaru da pronadje novu sredinu. Sretno Sejo!
Sejo kralju!
cuvaj te se gaucosi zmajeve je krenulo kad bi samo po jedan dali puna mreza
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,Sejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....POLJEPŠAO si mi dan,ma šta dan...HEFTU...aferim
tooo mrki samo pumpaj