Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je npr. mostarski trio Kajtaz-Juric-Tuce veci od italijamskog Graciani-Altobeli-Betega. Sjecam se, .... sezonu-dvije prije nego sto je beogradska Crvana Zvezda stala na evropsko postolje, sudija svira kraj prvog poluvremena na Marakani, pogled na semafor jasno kaze: gosti iz Mostara vode sa 2:0. A u mojoj istoriji, samo je jedan jos veci: Halilhodzic -Bajevic-Vladic.
Sta zna ograniceni moooostarac osim veleza
Za klix je sve vijest, pa i ova nebuloza
Dobar je mali al mu za Argentinu nema halala.
Vjerovatne je najbolji od svih Sabanadzovica...
ne sam Refikee
Haha, sabanadzovic ni iz prve runde kixovog takmicenja za najbolje nije izasao.
A Popivoda?
Za mene je Konjić .
Kvaliteten clanak u pm.
Za mene je najbolji nogometas svih vremena onaj Mugdim, koji je igrom slucaja rodjen na C. Vili kao i ja.
Drogira se momak
A iz iste selendre ste?😁
Bio sam u Atini u periodu kada je igrao u Olimpijakosu sa Varesanovicem a trenirao ih je Bajevic. Takvu popularnost je nama u BiH tesko zamisliti. Bili su poput najvecih zvijezda. Zato mi je poslije bilo muka gledati sta Mirza prolazi u SA.
o ukusima se ne raspravlja