Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clanarina mislim 30KM x 200 fina je to cifra + rentanje terena pa nisi ni ti bunike jeo...a ako na to dodamo da je od SDA dobio teren BRAVO Nermine sine bolji si ekononista nego sportista...
ajde saba ne serendaj, ne znas ni koliko timova imas u svojoj skoli,
LoLlLLL.. Ako je ovaj willis onda je ekrem jevric brad pit..
MUFLJUZE, KRALJ SI :-) Fakat si u pravu, lik je isti Bruce Willis
na stranu sve vec poznati al šabu kad bi obrijali imali bi 99% brus vilisa :D
Slazem se s prethodnikom Freedom-om. Covjek se uvalio u stranku, uzeo skolsko igraliste u privatne svrhe, natkrio ga i sada pametuje. Istina, to je napravio svojim novcem. Prodao se stranci.
Nermine Sabicu, uvijek si mi bio drag jer sam mislio da si odgojen momak koji uz to dobro igra fudbal. NAZALOST, od kada si se prodao stranacki, prodao si se i kao covjek. Sram te bilo. Vaznija ti je stolica da sjedis sa seljacinama nego da radis svoj posao. Podmicen si. Srami se. Jadan si.