Prijateljska utakmica u futsalu
15
BiH i Srbija remizirali u utakmici na Palama
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzesmo mi bod u gostima.
Na Palama se orila himna Jedna si Jedina Naprijed Bosno
ZIVELA SRBIJA!!!!! P.S. Zivjeti se moze i na aparatima .c.c.c.
Nijedne ruzne rijeci, ne znam dali bi ti bio slucaj kad bi se igralo kod vas bosnjaci. Bravo za paljane.
A sto nista niste napisali kako je proteklo intoniranje himni?
Mogu sumljaci uzvikivati koliko hoce \"Srbija\", ali eto ih sviju sutra ujutru opet kolona prema Sarajevu da kod Bosnje zarade za hljeba... ;)
Domacin srbija !?? hahahahahahahaaha ljudi dosli iz susjedne drzave , fino pokazali pasose na granici i granicar BIH rekao \"dobro dosli u BIH\" Nemoj fantazirati vlahce
Nema to ba veze nikakve, sve dok se tvoja sestra i mama dave osunecenim pitonima nama je super. Garant idu na more u Ulcinj.
Gol za Bosnu nije zabio Slaven Novoselac, vec njegov brat Drazen.
Bas me interesuje za kokga su one seljacine sa pala navijale ?
Kako smo ugostili Srbiju ??? Jel sve bilo na zavidnom nivou ?? Nije ih niko vrijedjao ??? Neka neka, treba fino sa komsijama.
kako slaven novoselac dao gol a covjek nije bio na spisku uopste nego mu brat drazen, slavna nisu ni pozvali zbog samo matanu znanih razloga :( i miki nije branio :\'( za srb
Ovaj novinar je pobrkao štošta. Domaćin je bila Srbija, a domaći su prvi došli u vodstvo. Ko misli drugačije, laže samo samog sebe. Doduše, neka se laže, niko se nije udavio u vlastitim lažima.
Jel bilo nacionalistickih ispada ?
Sudili smo Finci i ja
jel sudija bio Hrvat ili neko od ostalih...??
Uspjeli smo izvući bod na tuđem terenu u gostima.