Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost čovjek je upravu 100% imamo potencijala u svemu al dozvoljavamo kriminalcima i papcima da nam sve upropaštavaju od privrede,sporta......
Vlah k\'o svaki drugi vlah.
hah..covek je upravu mislite da mozete nesto protiv rumunije..a bre evo proverite na wikipediji ko mi ne veruje i drugde BOSNA IMA SLABIJU EKONOMIJU OD ALBANSKE!!!od srbije je to vec ogromna razlika za nijansu ste bolji od makedonije....to direktno pokazuje da imate 3.5 miliona stanovnika sto ce se pokazati na popisu
mnogo je lep ovaj miodrag. pravi i tipicni primerak vlaja tamo iz onih vilajeta sa granice servije i rumunije..
Čekamo te u Bosni firaune.....
Ciganin sam al Naj ruzniji; crko
AJMO GA UBIT\'?
Firaun iz rumunije nešto kaze hahaha
Ma tacno je ovo, ako smo mi toliko glupi da svaka generacija ratuje zbog 2 kvadrata zemlje, ako nam neko prodaje pricu o nekom nacionalnom identitetu a mi to gladni jedemo...Problem je u tome sto je velika vecina zatucana i glupa, Dodik drpi 100 miliona od gladnog naroda, spomene referendum opet pobijedi na izborima,Tihic 20 godina na vlasti nije uradio nista, narodu i dalje prica bajke, Covic ako ne ostane na vlasti valja u Zenicu, hrvati ugrozeni, itd... I ovdje u komentarima samo o nacionalizmu, i to najvatreniji oni najgladniji, oni koji nikad nisu izasli iz svoje selendre, vi za bolje i ne znate, samo je tuzno sto ste vecina !!! Zalosno sto nam jedan cigan mora to reci, mi smo za rumuniju emirati po svemu... eee moj narode, KAKAV NAROD TAKVA VLAST, KAKVA VLAST TAKVA ZEMLJA !!!
mozda jesu glupi ali nisu gladni kao belodedici
\"U BiH živi miks Srba, muslimana i Hrvata i njihovi geni su posebni A zasto Muslimana malim slovom?
Razlog više da vam poderemo guzove !
Ako je covjek rekao ovo sto je rekao, onda bas njemu nema ravnog u idiotizmu. Jer kako neko moze biti glup i talentovan, te najbolji u svemu sto radi u isto vrijeme?
tata ti ja glup majmune
Duvaj ga firgosu mame ti se nataslacim !
treba ga pocastiti biftekom od konjetine
Po ovim komentarima se vidi da su Bošnjaci najgluplji otpad jednog naroda!