Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista nije \"zahebano momacki\"... \"kraj\" je samo realni osvrt na tekmu, iako se mozda nekome ne svidja, pa cak i u tome vidi ono cega nema :)
sve lijepo sve divno pa ga na kraju zahebe momački... heheheh
Kao prvo, mrzim kad se mjesaju stvari koje nemaju veze jedne s drugima, ali nejse... samo da se nadovezem na pomenute \"korjene\"... i bosnjaci i hrvati i srbi imaju iste korjene, zive na istom podrucju, cak i dijele jednu domovinu... koju jedni vise od drugih shvataju zdravo za gotovo... jedni vise od drugih cijene SUSJEDNU zemlju vise od vlastite... koji jedni vise od drugih cijene \"svoje\" vise od svojih... nema to veze s korjenima, sve je to crni nacionalizam koji iskoristavaju neki da bi manipulisali jadnim narodom koji povjeruje u sve te nebuloze koje se pricaju kada je potrebno izmamiti koji glas vise a onda adios korjenima do iducih izbora... eh, naivnosti ima li ti kraja! sto se tice tekme, igrali su podjednako i hrvati i turci, sto dokazuje manjak golova do samog kraja tekme kada su i jedni i drugi na srecu \"zabijali\"... penali su trebali da pokazu ko je bolji, a to definitivno nije bila Hrvatska.
@Joerg Heider De ne lupaj gluposti. Zašto se ne bi trebala natjecati na Evropskom prvenstvu? Ako iole poznaješ geografiju onda znaš da jedan njen dio pripada Evropi, te joj to daje puno pravo da učestvuje na svim evropskim takmičenjima. Nelogično je da je Izraelu dato to pravo a nema nikakve veze sa Evropom.
Dobro je taj čovjek primjetio jednu stvar. Turska se ne bi trebala uopće natjecati na Europskom prvenstvu. Njima je mjesto u Aziji zajedno sa Iranom, Saudi Arabijom i Izraelom
Baš mi je drago da su Nijemci izbacili Turke i to na ovakav način - gol u zadnjoj minuti. Neka sad Turci vide kako se osjećaju Hrvati, Česi i Švicarci - kad si bolju cijelu utakmicu a onda ispadneš zbog nekog šugavog gola u zadnjoj minuti.
Turskoj se samo posrecilo da pobijedi Hrvatsku, dokaz je tomu da su ih njemci vraski dobro pobijedili koje je Hrvatska pobijedila bez trunke muke. Zalosno je da Bosnjaci jos ne razlikuju religiju i naciju: Hrvati u Bosni su navijali i navijaju za Hrvatsku jer su po pitanju nacije pripadnici toga naroda, a Bosnjaci u Bosni dizu toliku frku oko Turske a ne vuku nikakve korijene s tom nacijom, sztovise Turci ih se stide i cisto im se fucka za neke Bosnjake sto zive negdje u Bosni.
Pametniji je od hrvata koji su se oholili i dizali nos, pa sada pate od postraumatskog stresa :)