Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin covjek!!!
Amar bi lijevom rukom bolje vodio repku :)
ne pratim ovu ligu , pitanje za zeljine navijace , jel ovaj nece vise trenirat zeljeznicar nikako ? znam da je bio ko fol napustio na kratko al evo sad pise da je sportski direktor
Sportski direktor No.1
nisam gledao utakmicu i hvala bogu što nisam.po priči koju raja priča smo totalno loše odigrali ali opet ne treba blatiti Safeta.pa sta ako zvao tog malog Tina Sušića ili kako se već zove.ako se nije dokazao onda ga i ne treba zvati.stvarno vas ne razumijem pa sta ako smo izgubili...mora se i to nekad desiti.bolje u prijateljskoj utakmici nego u nekoj važnoj. očito je da neki ne podnose poraz...sta ćeš...
Poziv Tinu je bila kap koja je prelila casu, to je unijelo potpun nemir u repku jer jedan Izet Hajrovic koji je trenutno nas najbolji igrac uz Pjanica ne dobije ni 20 minuta na utakmici a familija Susica igra po 80 minuta. FUJ SUSICU, i jos kaze radi svoj posao posteno, pa sram te i stid bilo jos imas obraza to reci, da si posten nikad nebi vise zvao Sunjica i Vrsajevica u repku
sipu on racku posteno
da to je bio problem i to sto nije pozvao ibricica. mozda se necete sloziti samnom ali nema jedan igrac pravo da se svadja i ljuti na trenera ma kakve odluke donosio. ako treba smjeniti trenera to je ok ali dok je sluzbeni selektor ima da igraci postuju odluke. ne kazem da susic dobro radi posao u zadnje vrijeme jer se vidi po tome da je izgubio dosciplinu u ekipi ali ni dzeko ne treba da se svadja sa susicem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amar Amar Osim Osim !
ali nije ovo nešto oko čega se treba dizati prašina ------------------------------------------ Nepotizam selektora nije nesto oko cega se treba dizati prasina? Provociranje navijaca, lijenost i kurcenje navijacima koji su platili po 50 eura ulaznicu nije nesto oko cega se treba dizati prasina? Par njih je nakon ove epizode reklo, da ne ide u Brazil. Mislim da je nasa reprezentacija izgubila jako puno neki dan i Insbrucku. Navijaci su se razocarali i shvatili su da je to sve trulo, korumpirano i blesavo i vecina vise nece ni dolaziti na utakmice kojim NFSBIH zeli od dijaspore pokupiti sto vise love. Ili ce biti rez i ciscenje ili nista vise nece biti kako je bilo.
Sviranje kurcu, Susica i Begica otjerati, a Spahica i Dzeku disciplinirati, ako je moguce, ako nije moguce, jos prije Brazila otjerati. Tako to rade pravi savezi. Francuzi su nakon pobune na SP pola tima suspendirali po 10 i vise utakmica i to igrace koji su deset puta bolji i od Dzeke i od Spahica. Sad svi slusaju i rade sta im se kaze. Isto tako, ne moze Susic biti nepotista u reprezentaciji i s tim treba platiti najvecu mogucu cijenu, a to je otkaz. Inace s njim smo dozivjeli poraze od Mexica, Brazila, Argentine, Rumunije, Slovacke, Egipta itd itd itd. Vrijeme je da svakako ide i to odmah. Svako onaj koji se ne slaze sa ovim iznad, ne zeli dobro BiH nogometu.
Jedno jeste tacno, ne moze Tin Sven Susic biti u repki za Brazil, a Ibricic ne. To je nedopustivo, Ibricic je bolji deset puta od Susica. Isto tako, ne moze selektor pozivati igrace iskljucivo zato sto im je zastupnik brat od selektora. To je cisti nepotizam, cijena koja se mora platiti je momentalni otkaz. Nije reprezentacija pijaca od Susic Seada i Safeta.
Dopusti li se Susicu ostanak na klupi i ne kazne li se Dzeko i Spahic, vidjeti ce te tek kina u Brazilu kad nas siluju Argentina, Nigerija i Iran, a to ce upravo se desiti kad igraci i selektor seru. Igraci bezobrazni i lijeni, selektor korumpiran i ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve ti imas veze i sa Susicem i Dzekom :) ipak si ti Amar, a ne Ivica :)
Ima više titula nego Sušić, valjda je kompetentan da priča o svojoj reprezentaciji u medijima, to je svugdje normala (izgleda osim kod nas) ;)