Sviranje kurcu, Susica i Begica otjerati, a Spahica i Dzeku disciplinirati, ako je moguce, ako nije moguce, jos prije Brazila otjerati. Tako to rade pravi savezi. Francuzi su nakon pobune na SP pola tima suspendirali po 10 i vise utakmica i to igrace koji su deset puta bolji i od Dzeke i od Spahica. Sad svi slusaju i rade sta im se kaze. Isto tako, ne moze Susic biti nepotista u reprezentaciji i s tim treba platiti najvecu mogucu cijenu, a to je otkaz. Inace s njim smo dozivjeli poraze od Mexica, Brazila, Argentine, Rumunije, Slovacke, Egipta itd itd itd. Vrijeme je da svakako ide i to odmah. Svako onaj koji se ne slaze sa ovim iznad, ne zeli dobro BiH nogometu.
Jedno jeste tacno, ne moze Tin Sven Susic biti u repki za Brazil, a Ibricic ne. To je nedopustivo, Ibricic je bolji deset puta od Susica. Isto tako, ne moze selektor pozivati igrace iskljucivo zato sto im je zastupnik brat od selektora. To je cisti nepotizam, cijena koja se mora platiti je momentalni otkaz. Nije reprezentacija pijaca od Susic Seada i Safeta.
Dopusti li se Susicu ostanak na klupi i ne kazne li se Dzeko i Spahic, vidjeti ce te tek kina u Brazilu kad nas siluju Argentina, Nigerija i Iran, a to ce upravo se desiti kad igraci i selektor seru. Igraci bezobrazni i lijeni, selektor korumpiran i ne zna.
Prikaži sve komentare (18)