Robinho
0

"90 posto sam siguran da se vraćam u Santos"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski napadač Manchester Cityja Robinho (26) gotovo sigurno je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu tog premierligaškog kluba.

Iako ga ugovor za City veže do juna 2012. godine, povratak u matični Santos za kojeg je igrao između 2002. i 2005. godine prije transfera u Real Madrid, čini se posve sigurnim.

"Pregovori oko transfera dobro se razvijaju. Santos me želi dovesti na posudbu na godinu dana, dok City pristaje na šest mjeseci. Posao mi se čini 90% sigurnim i trebao bi biti realiziran u sljedeća dva ili tri dana", prenosi Robinhovu izjavu The Times.

City je dovođenjem Brazilca iz Real Madrida u ljeto 2008. godine za 32.5 miliona funti postavio rekordni transfer u britanskim okvirima, ali investicija se nije isplatila. Unatoč 15 postignutih golova prošle sezone, ove sezone je Robinho nastupio u tek deset premierligaških kola i zasad je bez postignutog gola.

Utakmica odigrana za “građane” u nedjelju u gostujućoj 4-2 pobjedi nad drugoligašem Scunthorpeom u 4. kolu FA Cupa, čini se, bila mu je posljednja za mančesterski klub. Ako je uistinu tako, oprostio se na dostojan način, postignutim posljednjim pogotkom na utakmici u 84. minuti susreta.