Lajkovi Ronalda i Modrića
22

Dončić pokazao novu "zvijer" na četiri točka, odmah se javio i veliki Jordan

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Slovenski košarkaš Luka Dončić poznat je kao veliki ljubitelj automobila, a na Instagramu se pohvalio svojim novim "ljubimcem" vrijednim 500.000 eura.
Riječ je o Chevroletu Camaru iz 1968. godine koji je ofarban u zanimljivu kombinaciju crne, ljubičaste i roze boje, a na njemu su i broj 77, koji Dončić nosi, ali i logo Jordana, koji je Lukin sponzor za patike.

Nakon što je Dončić objavio fotografiju automobila na Instagramu, javio mu se i Michael Jordan koji je napisao:

"Mi vidimo viziju", napisao je Michael, a lajkove su ostavili i asovi poput Cristiana Ronalda, Luke Modrića i Dušana Vlahovića.

Inače, Dončić je na nedavni intervju stigao s četiri automobila, te je govorio o svojoj ljubavi prema četverotočkašima.

"Moje prvo luksuzno vozilo bila je Porsche Panamera. Sada imam 13 automobila. Još uvijek imam Porsche 911 u Sloveniji", rekao je najbolji strijelac NBA ove sezone, dodavši:

"Volim da vozim. Ovo je moje slobodno vrijeme. Svuda idem autom. Ponekad čak i kasno uveče, jednostavno se vozim okolo. Ljeti volim da se vozim negdje blizu vode", rekao je Luka za Esquire.

Inače, Dončić je uz Nikolu Jokića glavani favorit za nagradu MVP-a regularnog dijela sezone u kojoj do sada u prosjeku postiže 33.9 poena po meču, uz 9.2 skokova i 9.8 asistencija.