Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na izborima su mnogi gubili, u BiH je preko 60 stranaka budi konkretniji. stvarno me zanima od koga ocekujes (misliš da ima kapaciteta) da pruži svijetlu budućnost.
najveća prevara je da je novak đoković muško, onako sladak i nježan
Za ovo je kriva SDA-demokratija! Oni su pokrali pare od hormonske terapije ove djevojke kaster i ona se pretvorila u musko! Hocemo smjenu Semihe Borovac!
ratko mladic je otkriven kad mu je, u rovu, na marendi, procurila menstruacija...
Ako me već pitaš (što dokazuje da sam neznaš misliti) onda ti savjetujem da biraš nekoga kome bi mogao dati svoje djete za ruku da ga vodi u budućnost. Izbor ti nije veliki. Ja ću opet glasati za onoga što je do sada gubio na izborima i mirna mi je savjest.
Za Našu Stranku;)
@HIJCE Dobra ti ta
hahahahahahaahahahahahahaahahahah...dobar :D
Za koga cemo, evo ja cu sutra glasati samo reci za koga. BPS, SDP, SBiH, NSRZB, HDZ, NS, SDMGH, ŽIK ?? A sho se tiče naslova, zaboravili ste Diego Armando Maradona 1986 :D
Dušanka Majkić izbačena sa sjednice zbog pokazivanja ku*ca
E jes ti komentar, ti si izgleda dfinitivno taj bosanac o kojem pricas, ali nemoj druge povlaciti za sobom.
Ima toga i kod nekih naroda. Evo npr. Bosanci i Hercegovci se već godinama pretvaraju da imaju mozak a stvarnost je potpuno drugačija. Svakih nekoliko godina dokazujemo na izborima da smo potpuno bez mozga.