Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napusti reprezentaciju. Bit ćemo bolji
Ajmo biting pozitivnii.. Okani se kosarke zivota ti
Drag mi je kao čovjek, ali kao igrač je u totalnoj krizi i ne znam otkud mu potreba da komentariše bilo šta. Užasno je odigrao ove dvije utakmice, nikad lošiji nije bio. Nekad je znao odigrati odlično u odbrani i dati neki doprinos u napadu, a sad je igrač manje u oba pravca. Žao mi je šrto ovako pišem, želim mu sve najbolje, ali na terenu je katastrofa.
cuj brata, kao da nam je ovo prvi poraz pa ono kao hajmo nauciti nesto iz toga mi da znamo iz poraza uciti, u bilo kojem sportu, bili bismo do sad svjetski prvaci u svemu...
Podanički i gubitnički mentalitet.
Promasi cijeli kos, zatim dodje do lopte i asisitira poljacima za zakucavanje. I tako lik igra svaku utakmicu.
Jedino je tebi dobro došao, jer se u porazu ne gledaju pojedinci nego cijela grupa. Dan te j**o, za 30 minuta igre imaš 2 koša i 5 skokova.
Ovaj nokautirao svoje igrače pozitivno.
Hahahahahahaha ko da mi gubimo jednom u 5 godina pa ovo izjavi
Bolje Vrabac u ruci nego dvije pobjede na strani.
Ne seri boga ti
Adin vrabac zvani tzv lazna odbrana koja ga drzi u kosarci. Ko sve igra kosarku zivi od iste, boze sacuvaj
"Always look at the bright side of life..." 🤣🤣 mislim da smo jedini koji na poraz pozitivno gledaju