Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast momče,samo naprijed,vjeruj u sebe i samo nebo ti je granica
novo otkrice svaki muskarac koji uziva dok sere je u podsvijesti peder...
to se ti nakačio na moj komentar da kakaš,jel'?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo mali,budi nas drugi Markovic.Sretno i abd do NBA jednog dana :)
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
Mogli ste i članak o talentovanoj Bugojanki, Melihi Mešan, napisati. Pogledajte samo ovu statistiku nakon 3 kola i shvatićete o čemu pričam http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prikaz4.php?pol=Liga%207%20U18%20%C5%BD&indti=12022&time=BUGOJNO
Nurkić Jusuf je sa 18 godina odigrao prve minute u Euro ligi sa Cedevitom, Teletović je sa 18 potpisao za klub u 1. belgijskoj ligi i igrao u njemu značajnu ulogu da bi na jesen te 2013. bio među 12 repreentativaca BiH na prvenstvu Evrope, Đedović je sa 18 potpisao za Lotomaticu Roma. Svaka čast ovom momku, ali on ipak igra A2 ligu BiH.
Babo platio oglas :( A inace svaka cast
ipak ko je pisao ovaj clanak se veoma malo razumije u kosarku,monak ima 18 godina i vec je u seniorskoj konkurencije treba se poceti dokazivati,i ja objasnjavam neznalicama nesto sto im je nemoguce objasniti
Gleda li ko Kuroko no basket?
Apelujem da momak dobije menadzera koji je sposoban da mu nađe angažman dalje. Ukoliko mu sad momak i njegova porodica nemogu plaćat, da mu "halali" za sad. Samo naprijed momak, al razumi, da ćeš se dosta stvari morat odviknut, to jest odreć da bi uspio ! Samo naprijed !
Dobro da je zavrsio bar na klix-u a ne na pik-u...
Guraj burazeru i ne slusaj lose price ostalih ljudi (ako takvih prica uopste ima)
Pičke se lijepe za njega.
jel ko Dzeko talentovan?
moras malo brate i asistirat a ne samo punit poene ^^ salu na stranu,samo nastavi sa kosarkom i da nam za par godina vodis repku aBd
samo naprijed decko.. aBd buduci kapiten BiH...
Bravo,aferim,samo tako...
Sine ako posjedujes imalo talenta grebi i nogama i rukama da pobjegnes u neku zdraviju sredinu,jer ako ostanes tu gdje si sad propast ti je zagarantovana!!!