Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od njega ocekujem da postane NAJBOLJI centar na svijetu.. sta radi momak od 20godina nba zvijezdama to nije normalno
All star weekend, biće toga ako Bog da i to ne kao novajlija nego kao neko koga će izabrati cijela NBA publika. 20 godina, bez straha i respekta, veći i fizički je od večine tamnoputih igrača a pri tom ima eksplozivnost a iz utakmice u utakmicu pokazuje sve veći repertoar poteza. Preljepo je vidjeti kako šuta sa distance ili kako ulazi s vrha reketa u polaganje pored onoliko divova. A najljepši je potez je od tablu kontra rukom. Odbrana za čovjeka njegovih dimenzija nevjerovatno. Samo naprijed Juka i ne osvrći se na sitne duše. Radi i budi ponos. (Bivši košarkaški sudija)
amerima iz snova roka blokade.....jeli iko vidio kako je blokiro anthony daviesa
SAMO JOS DA ALL STAR su KAZE U BUDUCNOSTI NE POZIVAJTE ME NECU SE ODAZVATI KOJE SU KOCEVE POZVALI A JUKU NE SRAMOTA
JOS SA REPKOM DA OSVOJIS MEDALJU JUKA MAJSTORE
Juka za godinu ce pojesti cjeli Denver kako je krenulo :)
Scaka cast Nurkicu, mada prema standardima gops.Konakovića i Mahmutovića nešto ti fali :-)
Juka je jučer bio ubjedljivo NAJBOLJI (a to što je Afflalo ubacio 5 poena više ne čini ga najboljim igračem utakmice. Nurkić je jedino imao 4 izgubljene lopte i za pola sata 4 lične, te je to umanjilo njegov ukupan skor da bude i službeno igrač utakmice. Afflalo je imao 4 trice i to nije mala stvar. Molim da neko prenese uredništvu sporta da ubace nekoga ko se razumije u sport ko bi pisao sportske vijesti.
affalo sut iz igre 7 od 13 a nurkic 7 od 9 ali glupo je uopce porediti ko je bolji samo po kosevima
bosanski diamant samo ga treba pravilno brusit
Joj Juka najjaci. Al ga nema na ALL Star utakmici ebo ih otac americki. Bogdanovica levata stavise ccc