Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije rekao da je Russel najveci do dolaska Jordana smijesni novinarcicu..vec Wilt Chamberlain i Kareem Jabbar tu i tamo se spominjao Oscar Robertson
Bill Russel se proslavio pretezno kao obrambeni igrac
RIP Legenda Vrijefi pogledati na YouTubeu kakav je igrac bio
Nedostiznih 11 prstenova,respect i Jordanu I ostalim al tesko ce ga ko stici. Rip Legendo
Legenda košarke. RIP
Jordan 10 mjesta prazno opet Jordan pa svi ostali.
Ovo da nisi napravio prazno mjesto iza drugog njega je shvatio lično
To je zato sto mi nismo gledali Billa kako je igrao, a realno tadasnja kosarka i ona devedesetih nema veze jedno s drugim, bas kao sto ni danasnju (tricasku i mekanu) kosarku ne mozes porediti sa tim devedesetim. Bilo kako bilo covjek je predvodio Celticse do 11 titula i to dovoljno govori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)