Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treneru svaka ti cast...hvala sto se trudis. BH Fanaticos-i su uz BiH, uz klub i tebe.
ljudina
Bi li je sad mijenjao???
Svaka cast Aci stvarno je ljudina,igracina,trenercina,gospodin covjek prije svega,veliki kosarkasi znalac al hajd iskeno koga mi to imamo u reprezentaciji: jednog jako jako dobrog Teletovica iii. i to je sve Dzedovic je dobar igrac,kosarkas jedne berlinske albe.O.K je to Wright igra isto negdje u evropi,et ni ne znam u kojem timu,al neki je dobar,onako,Ni vrhunski ni dno. Kikanovic igra negdje bog sami zna,U Ukrajini,Poljskoj haj ga pa znaj Sinanovic u ACB ligi nekad dobar,nekad katastrofa.obicno prosjecan.8 poena 6-7 skokova i bog te veselio i to je to.ja pratim reprezentaciju al nemam pojma vise gdje ko igra Bavic negdje u grckoj sa 2 poena u prosjeku? Ove izjave su samo zato sto je selektor gospodin i hoce da ih sve ohrabri al mi osim prosjecne prve petorke nemamo ama bas nista. Ubice nas reprezentacije koje imaju 10 igraca u rotaciji
aco svaka ti cast.
KOLIKI JE ČOVJEK I SPORTSKI RADNIK I VELIČINA GOVORI OVAJ NASLOV,NEKA JE SRETNA HRVATSKA I BOSNA I HERCEGOVINA,ŠTO JE DALA ACA TRICU VELIKANA KOŠARKE !
Naravno Aco kada te niko drugi nece !
kakav COMMI?
ne znam je li demagogija ali upravo ovakve izjave daju motiva i igracima i navijacima. U svakom slucaju, selektoru samo naprijed.
Tako je kolo, stata sto bosnjama dođe iz g.uzice u glave tek nakon sto se to desi. Nama je ovdje legenda ko god prihvati bilo kakav posao u sportu koji niko normalan neće.
Vidim da ima bu da la koji su povjerovali u Acinu provalu. Da se nađe neki imalo jači klub u Europi i ponudi mu malo veću plaću, preko noći bi otišao. Ovo je priča za malu djecu i bu da le.
To Aco legendo, a ne odma se predavati izjavama tipa \" vidjecemo koliko mozemo \" i ta sranja....
commi smiješan si
Bila je golema čast i zadovoljstvo gledati i tebe i tvog brata uživo, coA, Majstore!
Aleksandar legenda! Svaka cast! Momcima sve najbolje.
Da pogledate web ili txt stranicu BHT1 vidjeli bi da se radi i tv prijenos izvlacenja grupa za EP,tacnije u nedjelju 18.11 u 18h.
zar je i placas :D