Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on nije kosarkas,on je ubica.hehe.masina,vodja koji srcem preuzima odgovornost na sebe i sa tolikom drskoscu zabija sa 8m preko ruke.
Pogledajte video i sve će biti jasno. Vrhunski igrač. Imao je i on loših dana, ali je danas bio odličan.Mirza, svaka čast.
I POSLIJE MIRZE, MIRZA !!!
Svi zaboravljaju da nas je u zadnjoj tekmi vadio Mašić i Wright ( kroz cijelu utakmicu ), Mirza odigrao odlično kad je trebalo. Ostali su prosjek, a najlosiji je onaj Sinanvic, covjek sta je uradio u zadnjoj cetvrtini ne bi ni najveci katil, los je pod kosem, niije osvoji 2 lopte u cijeloj utakmici a to mu je osnovni zadatak pod kosem u odbrani, sto i kaze statistika da su Gruzijci imali preko trideset ofanzivnih skokova u prvoj polovini.( sreca pa ih nije isao kos pa nisu zabijali).
Svaka čast našima ali Mirza nije zaslužio ovolike pohvale jer je najveća \"rupa\" u odbrani a u napadu je često sebičan. Pa upropastio je nekoliko kontri jer nije htio dodati loptu. Najbolji je bio Wright, Kikanović ,a za mene je Mašić heroj jer je toliko puta bio slobodan i nije dobijao lopte ali se ipak borio i one otpatke koje je dobijao sigurno realizovao.
pg- milos teodosic sg- Bo Mccalebb sf- mirza teletovic pf- nikola pekovic c- nenad krstic Mala ispravka :) Sad bi tek bili Europski dream team :)
I POSLIJE MIRZE-MIRZA!
Svaka čast momci! Vi ste ponos naše lijepe zemlje! Vaši uspjesi nisu samo u našim radostima. Vaš najveći doprinos je što svakom pobjedom jedan dio djece odvratite od droge, alkohola i klošarluka te ih usmjerite ka sportu, zdravom životu i životnom fer playu! Hvala vam!
pg- milos teodosic sg- zach wright sf- mirza teletovic pf- nikola pekovic c- nenad krstic Kakav bi to tim bio da mozemo kombinovati balkanske zemlje kao nekad :)
Na sve bi nasjeo sto se Mirze tice ali je \"neprikosnoveni gospadar kosarkaskih terena\" podcjenjivanje nase inteligencije.
wright ! majstor igra sve covvejk,masic je novi markovic sto se ruke tice,teletovic kalasa al forsira nazor i zavismo od njega hocel ogodit il nece ,dzedovic ogranicen neam ono nesto ideju da sam narpavi situaciju,zato nie ni napravio karjeru kakva mu se predvidja,sinanovic jedino visok i nista vise katastrofa igrac al nemamo boljeg zato igra
Mirza moze odigrati 30 minuta vrhunski, a treneru je da nadje nacina da ga odmori desetak minuta...
Pogledajte kako najlakše zarađivati na kladionici. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Dajem vam i 22 sistema potpuno besplatno uz glavni. Igrate na vlastitu odgovornost, i ako vam nije preskupo možete se priključiti. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. Tako da ako pođe po zlu, imate pravo na besplatni mjesec i popravak situacije. www . organ . bloger . hr
po meni najbolji pojedinci su bili ZAK RAJT i MASIC !!
Танак нам ростер Пева Херпес Зостер Хевите играче Који се извлаче И Босну не мераче!.
Tuzlanska skola kosarke djeco moja :D
zamislite ey yu rpku telee i momci iz ostalih repki novi drem tim ali nikad dosegnuti kao onaj sa drazenom.