Press Košarkaškog saveza
0
"Igraj, BiH, svi smo uz tebe"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas bi se puno ulaznica prodalo!!! hahahaha
@josko kad se okanite nacionalizma mozda i dođu. međutim ni tada nije sigurno da hoce., jer sport je biznis. nikom nije u interesu da ostavlja pare od prodatih ulaznica u banja luci ili laktašima.
ima nade jos za tebe \"banjaluka\" cim slusas tog Lika..
nadam se da ce neko od stranih NGO procitati naslov i da ce 24% dobiti koji dinar (jos),.... cuj svi...hehe, jesmo vala evo sve se satrasmo... ne gubite se vise sa tom patetikom ... zna se ko je za koga u BiH...jasno vala ko dan...samo se naglabaju komentari i gubi vrijeme... daj da neko vidi sta cemo i kako ce....sto bi rekao onal lik: \"Vrijeme je da se upoznamo onakvi kakvi stvarno jesmo\"
Eto, sa tim \"svi\" nisu mislili na tebe. Ne daj bože. Zadovoljan?
jakog slogana u pm. sta podrazumjevate pod tim \"svi\"?
Ko to \"svi\"? Ja nisam, uopće me ne zanima. Nadam se da će biti poraženi gdje god i protiv koga god igraju.
Nije to skroz tacno. Bosanci misle pred svakoj vaznoj utakmici, da su Bogovi i da ce se bez veliki problema plasirati na neko prvenstvo. U tim odlucujucim utakmicama onda pocnu igrati bahato i po.puse. Sve su Yu-repke ponekad takve. Tako je i u Jugi bilo. A pogotovo mi Bosanci smo ih sa tim nacinom zarazili.
\"EU\" je malo prolupo ali nije mu zamjerit to je najpoznatija disciplina mujicama..... \"prolupavanje\" he he he he
@mere u pravu si jarane. zao im na nama nabijati gol ili kos razliku jer smo i onako syeebaani i utuceni, iskompleksirani i isfrustrirani... mi smo samo za mindera i ispijanja kahva i pusenja..... kojekakvog Ocam, Sabit mi isti Adolf. Da nisu familija, treba to provjerit
Mojne se javljat kad neznaš ni o kojem je sportu riječ svega ti,
Opet ce im malo faliti da se plasiraju kao i do sada i kao u svim sportovima, pa ce se vaditi na sportsku srecu i govoriti da ce sledeci put to biti bolje .... nikako nece da shvate da protivnici igraju onoliko koliko im treba za prolaz i da se ne izivljavaju nad nama tako da radi toga uvijek bude prica \"malo je falilo da prodjemo\"
Hapci nemajun sta vise hapati pa se sami jedu, jadan je taj savez invalida nogometa kad neznaju osnovati jedan savez nego u drzavi imaju dvije haman drzave i dva zaveza nikad nece biti kao sto je nekad bilo. Taj susic nema pojma
hajde. Vidit cemo tek, u kojem su stanju. Sve dok se bore, sam zadovoljan, i ako izgube i budu posljedni. Ali, ako pocnu igrati bahato i bez mozga i ako na bosanski nacin ucjenjuju protivnika, onda i meni pukne.
Ma nema šanse da se BiH plasira na Evropsko pored Makedonije i V. Biritanije!