Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi bilo da je bilo... Isli bi po medalju preko australije al nema veze! Tri pobjede nakon toga su odlican rezultat. Cestitke momci!
Pad koncentracije u odlučujućim momentima meča nas je koštao, a inače smo bili bolji
Pljujete ih a ovi zlatni momci su zaplakali kad ih je izbacila Australija. Pljujete ih a ovi momci su osvojili evropsko prvenstvo Pljujete ih a ovi momci su 9. u svijetu. Svaka cast nebeske munje nase!
Musa, ispravi ta leđa majka mu stara.
Amateri.....
Šteta, Turska nama kao redovna mušterija dogurala do finala :/
BRAVO!!!!!!!!
e svašta.. kako smo mi nisko pali kad 9.mjesto smatramo uspjehom i radujemo mu se ..
raduj se ti devetom majmune. za mene su samo prva tri uspjeh.
@jose tačno, nisam ni u čemu deveti, al sam ti zato kod mame prvi...
Jedino je od Fancuza bio poraz. A Australiji smo dali dobijenu utakmicu... Proizilazi, sa ovim ucinkom( 6:1, jer smo 'kengurima' donirali ) moglo je biti bar srebro. Zato, cestitke!!
svaka cast momci nasi ZMAJEVI ponosa i dike vrijedni.pokazali ste svima kako se voli i bori za sveti dres i grb,pojedine nase sportiste treba da je stid kad upoede sebe sa vama.sta oni imaju a sta vi pocev od godina uslova zivota i teniranja itd itd a vi prvaci evrope i deveti na svijetu a oni po bjelosvjetskim plazama hlade gu3ove.samo nastavite ovako da razmisljate i odnosite se pema svetom dresu i grbu a rezultati ce doci bicete vi i prvaci svijeta i olimpiski zlatni momci.zelim vam zdravlja pameti i zivota i u sportskom i obicnom zivotu.
Tražite apartman, sobu ili hotelski smještaj u Neumu? Cijena za noć (ne po osobi, nego ukupno) iznosi od 20 KM do 140 KM, ovisno o lokaciji i kvaliteti koju želite. Nazovite broj 063 374 532 / 063 200 620 Ili pošaljite upit na mail: [email protected]
Bravo
Pa to je odličan rezultat! Iskrene čestitke. :)
Pandza profesionalno radi svoj posao.
cestitke momcima, Pandza imam prijateljicu za tebe ;) vi ste ponos drzave!!!
Kol'ko imas prijateljica? :i
@BH_Faraon eto ovako cemo, ja i prijateljica, i ti i neki tvoj prijatelj, kafa druzenje ? hahah :D
Biti bolji od Kineza u bilo kojem sportu je uspjeh. Manje od 4 miliona protiv 1.370.000.000. stanovnika. Kinezi samo da odluče e ovako ćemo u narednih 10 godina 200.000.000 djece ima da treniraju taj i taj sport. I kapak u tom sportu. A eto mi iz male BiH guramo se u svim sportovima. Još da neko iz države pogura sa parama naše sportiste-
svaka cast majstori