Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije blesav u Srbiji za olimpijsku medalju ide dozivotna penzija...
Ovo je isto kao da Dodik nastupa za Srbiju a on bosanski pravoslavac.
Niko ne prica o tamnim stranama profi sporta...on sa 32 g ima rasuto tijelo, sta ce bit sa 50 Bog zna...ali kapa dole za uspjehe!!
Možda i najveća zvezda rvačkog sporta dok se takmičio, bio najveći favorit za zlato u Parizu u svojoj kategoriji, ali nekad Bog dragi ne da da se sve želje ostvare. Pre neki mesec mu je i život bio u opasnosti, pukla mu je bila izgleda trbušna aorta, pa je hitno operisan. Samo neka je živ i zdrav, a rvanju je već dao puno.
A jesi dosadan srbine, ko te sta pita idi vrati se u onu svoji kanalizaciju od zemlje, dizi tri prsta i vici kosovo. Ne trebaju nam zatucani mitomani ovdje.