Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dizajna kao da je ga samsung dizajnirao :D
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
ovo je avion na baterije...
Bitno da je klix najkvalitetniji portal a to što ne znaju link od youtube embedovat to ništa :P
Postovani putnici nema prostora za paniku, sad ce valjda sunce! :)
kad putujes preko oblaka uvijek je suncano (po danu naravno)
Hahaha,cold north oplakah.. (Y)
Nekad smi imali avio industriju, a sad smo jaki u trgovini. Prodaje nam ko god šta hoće...
Nekada je BiH imala avio industriju - Soko Mostar. Sto li to sada vise ne radi, pitam se...?
Pitaj Covica. Izvrsio diverziju bas kako je to izvrsio sa transakcijama.
Nije to nikakav kriterij. Npr. Čehoslovačka i Rumunija su imali avio industriju (Čehoslovačka čak dosta jaču od one Jugoslovenske), a opet su za Jugoslaviju bili fukara. Čak Rusija pravi vrhunske avione, a opet je sranje od države.