Pritužbe prvih vlasnika
0
Sunčeve zrake pregriju i isključe iPad
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzite se maca luzeri
Nabijem im iPad
@Tuljumba idi ti cuvaj te zivotinje ako si za to skolovan ili cak odrastao sa ovcama, pa se sjetio onda skole, ja nisam. ja ovih starih, to ti je kad puno gledas politiku, samo se pregrijes i cak!...
j..ebo te takav plastikaner!Dobro se nije istopio na Suncu!
Ovo Pipo sam sebi napravio fan page. Hhahahahah... koji retrad alaha mi!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Ovi mali seljacici sto pisu ove nebuloze mogli bi malo i do kakve skole da se upute. Zemlja sa takvim krampuzima nema nikakvu buducnost (a cisto sumnjam da bi uspjeli sacuvati i stado ovaca ili krava)
moj iPad se ugasio nakon 5 minuta gledanja pornjave. isto se pregrijo i cak!....
Ekreme kupi djubre s njim iz stale, taman ce lijepo skliznuti sa njega.
Evo i meni se upravo to isto desilo, iso ja da orem gore za brdom i upalim taj ajped, a sunce i jes bilo jako, sta ce ti biti moj pobro on se ugasi, probam malo podmazat uljem sto sam imo\' u Zetoru, al\' nista nece, sta da radim???