Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahah
Kako li su samo ljudi zivjeli prije interneta... Facebook postaje, a Google je vec odavno opasan. Toliko privatnih informacija o ljudima sirom svijeta u vlasnistvu jedne korporacije nije dobro. I sto vise se koriste Googleve aplikacije, sve vise licnih podataka se daje toj korporaciji. A Facebook radi slicno, prikuplja licne podatke. Najpametnije bi bilo ne koristiti ni jedno ni drugo, a ako vec mora, onda ih koristiti sto je manje moguce.
Tebi treba jedna doobra žvaka,pa je gutaj i žvači po cio dan,glu.pačo.
Facebook je za dangube, kao i ostale socijalne mreze. ko se jednom prijavi na njega, vise nikad ne moze povuci svoje privatne podatke, bez obzira sto se odjavite. to vrijedi i za tebe sarajko.
Jeste li vi vidili \"Goolge Wave\"? Dok se Google Wave izrađuje, Buzz je samo tu da bi počeo već formirati bazu korisnika. U Wave će biti implementiran i Gmail i Buzz kao i sve ostalo što ima Google. Ne sada, ali za koju godinu će Google Wave potopiti Facebook. Zašto? Odgovor: Šta je to Facebook uradio napredno u zadnje 2 godine osim mjenjanje vizualnog izgleda stranice i povećanje sigurnostii iste, a šta je Google uradio u zadnje 2 godine? :) Kratko-jasno: Google je preveliki komad za Facebook.
baš me zanima koji idiot smišlja ove Ankete?
*ebala vas ova sifra ispod
Nije informativni portal..ko je kakav i kakvo drustvo ima i za sto ga koristi i koriste, takavintercontinental mu je i FB. Uglavnom odlican je za one sa interkontinentalnim prijateljstvima i prijateljima za dopisivanje, kao i za one koji ga koriste poslovno.
Ja sam pravi tatin i mammin ret_ard... Ja dernecim svaki dan na FB-u,i imam puunoo prijatelja... Meni svi moji prijatelji mnogo voolee,ii kazu da sam kul... Meni moji prijatelji \"lajkaju statuse\" i ja se ustvari mnogo rezveselim jer nemam stvarnog zivota i stvarnih prijatelja..jer sam samo gl_upi depresivni antidrustveni neintelegentni de_bil_cic Ja sam cuo skoro na \"sarajevo-x.com\" da ce se uskoro za po samo 49.99 € moci kupiti caak 1000 prijatelja joooooj bicu najveci jeb_eni de_bil koji ima masu jeb_enih deb_ila za prijatelje koji nisu uspjeli da razmjene 3 smislene i uistinu vazne recenice u 5 godina koristenja FB-a Ovom prilikom se izvinjam osoboma,kojih je svega 0,000000000000007%,koji stvarno iskoristavaju potencijal i prednost ovakvih mreza i koji svakim danom se NE zaglupljuju u moru dezinformacija
Na ovome portalu normalan komentar tesko prolazi..pa da probam malo nekulturnije..pa ovako...sevim adminu zenu...nije tajna.... Valjda ce ovo proci..a,ako ovo ne prodje,probat cu nesto na nacionalnoj osnovi..mamicu vam saxonsku..
kakv google-buzz, nikad googl nece biti dominantan na polju drstveni sajtova-mreze, jedan od razloga je i losa infrastruktura buzz-a, a da ne govorim o ostalim stvarima u kojima je facebook lider vec dugi niz godina i prema istrazivanju neki angencija na tom mijestu ce ostati jos naredni 7-10 godina do kad bi se treao desiti buum u internet svijetu i uvodjenja sasvim novi metoad komunikacije i svega ostalog... ja nisam ovdje advokat facebook ni u kom slucaju, al et kad smo vec kod tog rivalstva kako neki govore izmdedju facebook.com, twittera i buzz-a tu nema ni govora jer facebook ima najveci argument a to je preko 400 mil. aktivno reg. korisnika a to doje isto ko svi reg.korisnici na twitter-u, buzz-u i jos na desetnine sl.sajtova...tak oda nemoj te da strahujete da ce facebook propasti, njegovo vrijeme tek dolazi, a to sto je vec nekom dosadio njihova stvar...;)
Jasna, zaboravi ti reci, moja ti.. NIJE ZVAKA ZA SELJAKA..STO SE LJUTIS PA TO SU SMISLILI UPRAVO SELJACI...
Jasna ti si sarajka od 1992 godine i zato je FB za tebe, da izvines na izazu, ono sto si rekla...
potpisujem
\"Zasad nema zahtjeva da se korisnici Buzza konektuju na FB. Ipak, to će se desiti ako Facebook ne poduzme potrebne korake. \" WTF?!??